https://www.facebook.com/maiserygaard/Få din “ass” på plads – Mors dag gave – Maise Rygaard
Få din "ass" på plads - Mors dag gave

Få din “ass” på plads – Mors dag gave

Fil 10-05-15 21.07.59

For et par dage siden var jeg i svømmehallen med mine børn og min mor, ikke så ofte jeg er nøgne med min mor så fik rig mulighed for at kigge på hende, særligt da hun vaskede hår og havde lukkede øjne… smil. Hun er en smuk kvinde, i god form, brun og meget slank. Jeg sagde til hende at jeg synes hun så fin ud og hun holdte sig rigtig flot.Som så mange andre kvinder slog hun mit kompliment væk med ” Najjjjjj jeg ved nu ikke jeg har jo ingen numse ” og nej den er stort set ikke eksisterende, og slet ikke så mærkeligt pga alder, lav fedt procent og løb som primær sport.

Jeg har selv lige været igennem FITin4WEEK og har på 4 uger opdaget hvor meget min numse har løftet sig og blevet mere spændsigt. Så det VED jeg også ville kunne fungere for min mor og alle andre ….

I dag til mor’s dag fik hun så noget hun slet ikke viste at hun ønskede sig. Kan du gætte hvad ?  en ny numse. Jeg har udfordret hende på en numse challenge hvor vi skal lave dejlige mange spuat hver dag, forklarede hende lidt om konceptet ” put your ass to the grass” og hun fik også en lille smagsprøve.

Fil 10-05-15 21.01.11

 

Min mor er frisk og sagde JA … ha ha er hun ikke for skøn. Vi starter den.15 maj, hvor jeg inden vil lave et lille program med billeder af lidt forskellige gode numse øvelser. Så vil lige høre dig om du kunne være interesseret i at få din ass på plads og komme op af sofaen og gi den gas ?

Alle kan være med på stuegulvet, forestil dig lige at du når solen skinner, havet er varmt bare kan rejse dig fra dit håndklæde på stranden og slentre tilfædigt lækker og afslappet  i vandet og vide at du har gjort en synlig forskel for din bagdel …..

 

I’m in…… Spørgsmålet er om du vil være med og få en sommerfrisk bagdel ?

 

Maise

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få din "ass" på plads - Mors dag gave