https://www.facebook.com/maiserygaard/Jeg elsker ham ? jeg elsker ham ikke ? – Maise Rygaard
Sidste år var jeg omkommet blot ved tanken

Jeg elsker ham ? jeg elsker ham ikke ?

 

Har du nogensiden lavet en plus og minus liste for en situation i dit liv ?

Måske er du i et forhold der er udlevet ? Måske bliver du fordi det er nemmest ? eller ville det være kærligheden værd at arbejde sammen for at knytte bånd  ? elsker du din partner for det menneske han eller hun er ? eller ville du ønske en masse var anderledes ?

Når det kommer til kærlighed er der mange af os der opholder os i relationer der er usund for os, hvor vi er pisse ulykkelige hvis vi turde at mærke helt efter. Som at stå helt igennem SPRIT ærlig for sig selv og kigge dig selv dybt i øjnene. Hvor er du henne ? Hvor vil du gerne hen ? og hvem skal med dig ?

Kan jeg feks se mig selv i præcis samme situation om 1 år ? Hvad med om 6 måneder ? hvis svaret er nej så skal du til at tænke i løsninger og ikke blot konstatere at dette punkt er noget rod – du skal forstå at det vil kræver din fulde opmærksomhed at lave forandringer.

Når jeg coacher mine klienter at dette ofte et punkt der kommer op. Følelsen af ikke at være lykkelig i den relation de er i, og så skal vi have kigget på hvad det nærmere handler om. Undersøgelser viser at kroppen ved besked før hjernen registrere et forhold er brændt ud. Forstået på den måde at kroppen lukker ned for sex og intim nærhed, længe før man har det klart oppe i hovedet….. Kroppen er en stor sladrehank.

Jeg anbefaler at du giver dig selv mulighed for at mærke efter, og taler med nogle der kan udfordre dig lidt i dine tanker. Vi som mennekser har det med at gentage de sammen negative tanker om og om igen… det er da spild af godt liv. Tænk om du kunne få en bedre relation og opnå større lykke i dit liv, eller tænk om du kunne finde styrke og komme ud af noget der ikke var godt for dig. Ligemeget retning skal du have det godt.

Denne blog er skrevet til dig kære læser og til et par mennesker i mit private netværk som jeg elsker højt og gerne vil se afklarede <3 og ja jeg ved af alle hvor svær en proces det er, så derfor dette indlæg.

Kender du nogen i dit netværk der hænger med skuffen og kunne bruge et puf ? så del og hjælp med at starte lidt tankevirksomhed.

Maise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste år var jeg omkommet blot ved tanken