https://www.facebook.com/maiserygaard/Sexy stilet kursus – Maise Rygaard
Nu som foredragsholder !!

Sexy stilet kursus

Fredag aften er jeg i Valby på mit nye arbejde. Var ikke startet endnu, men alligevel inviteret til fredagsbar. Vi sidder 15 mennesker i et af købehavns flotteste festlokaler, baren lyser op, musikken flyder og jeg sidder ved siden af 2 af mine nye chefer. Snakken går, jeg fortæller at jeg lidt senere på aftenen, skal deltage i et intensivt stilet kursus. Kurset er designet for kvinder som mig, som elsker stiletter, men ikke ser feminin ud, når jeg går i dem. De 2 mænd ved min side reagere voldsomt positivt på min fortælling, og får straks popkorns hoveder af ideer til hvor sjovt det kunne være for en gruppe mænd ( også ) at komme op i højden og egenlig se hvor svært det er. Vi grinede meget og højt over projektet. Jeg forlader bygningen.

Fil 02-11-2015 18.09.25

Kører til Hellerup hvor Sol Quito tager imod i et lysende kæmpesmil. Vi er 6 tilmeldte  kvinder, jeg kender ingen af dem, men ved vi har sammen udfordring og vi skal være sammen de næste timer. Alle har vi 2 par stilletter eller støvletter med os. Sol er virkelig en energibombe af rang, smuk, sjov og total levende. Hun kaster sig rundt på sine høje støvler mens hun karikere bullseye: hele grunden til vi er tilstede.

Når Sol ikke lige underholder,  så går hun på sine hæle som det var sutsko, fuldkommen let, ubesværet og med den flotteste holdning. Hun er typen der kunne vinde et hvert stilet marathon på sine 15 cm. Hun er smuk og sjov, sikke en kvinde tænker jeg og gruer for jeg styrter foran øjnene på dem alle sammen. De tænker sansynligvis det samme.

Vi får en introduktion til stiletten og det er ikke småting der er taget højde for her. Sol taler med varm passion om alt fra indkøbs tip, hvilke temperatur fødderne skal have når vi køber høje sko. Sol fortæller om gode indlæg, hælkapper, gummisåler, stilet elastikker, hælebeskytter til trægulve og sågar også til græs. Vi taler om hælhøjder og hvilken ergonomisk svej i svangen der er bedst. Hvilke mærker der er at foretrække. Det er en hel ny verden det her.

Sender en varm tanke til de gadebørn jeg støttede til gallapremieren forrige uge og smiler over denne vestlige verden. Mulighedernes verden. Er fanget at jeg synes det er lidt frås, et luksus problem og en masse andet, men bliver alligevel enig med mig selv om at jeg synes det er ok at have det sjovt nu muligheden er der. Fuck janteloven !!….Der er nemli’ plads til det hele.

Jeg er på gulvet og går rundt med de andre piger i en stor cirkel. Vi går til blødt lounge musik. Undgår mig selv i spejlet de første runder. En’ af gangen får vi personlig feedback på vores walk. Rådene vi modtager er 100 % individuelle og Sol siger ikke det samme til 2 af os. Hun kigger, vejleder og motivere til stærkere og mere feminin gang.

Fil 02-11-2015 18.06.59

I mit tilfælde skulle jeg åbne op for min kvindelighed, jeg gik for korte skridt, strakte ikke mit bagerste ben nok, mere løshed i hoften og mere bevægelsen i overkroppen. Jeg kunne godt se i spejlet at den nye gang så meget mere afslappet og sexet ud da jeg fik skruet op for min kvindelighed. ” Frem med barmen Maise” sagde Sol …du går og gemmer dig…….

Fil 02-11-2015 18.04.51

Lidt senere var vi ude i mørket og face enhver stilet bruges vildeste mareridt: BROSTEN ! En mand på cykel kom fordi, kiggede så han var ved at dreje knoppen af led, jeg forstår hvorfor. Han vendte om for at få endnu et kig, før han cyklede videre ud i aftenmørket.

Fil 02-11-2015 18.09.59

Trappetræning blev det også til. Først babysteps på 2 trins jerntrappe,  til sidst kom svendeprøven med 15 trin’s jerntrappe med indbygget huller. Designet til at æde enhver hæl og sikre blodknæ og skamfuldhed.

Fil 02-11-2015 18.08.45

Mennnnnn trappen fik ikke lagt nogen ned ! Vi havde det helt ustyrlig morsomt. Stod og tænkte at jeg ville elske sådan en aften med mine veninder,  eller til en polterabend. Oplagt “kvindefun” med effektivitet bag.

Vil gerne være ærlig. Havde kun et  enkelt usikkert øjeblik, da jeg var ved at lægge mig ned. Hælen sank i blødt jord :-/Fanden tage ujævnt underlag !

Fil 02-11-2015 18.11.19

Men allerede aftenen efter skulle jeg til stor fest “LOVE NIGHT”, hvor jeg styrede mine hæle med stor overbevisning. Mindset og fodset var i gear på ROCK DE STILETTER.  10 cm fra kl.17:30 til kl.02:30, det er aldrig sket før. Hurraaaaaaa…….Meget mere om den fest snarest.

Sol holder  Rock de stiletter kursus over hele landet:

Århus den. 5 november kl. 18:30

Vejle den. 12 november kl.18

København den. 19 november kl.19 samt fredag den. 20 november kl.18

Se meget mere her. Kurset koster kr 399.  Jeg anbefaler det VARMT.

Tilbage er der kun at skrive, at jeg nu er udstyret med en masse ny viden, så meget mere teknik så det er jo oplagt at gå en masse ud og øve mine nye færdigheder 😉

Hvis du er mand kunne det måske være en sjov gave at give din kvinde i julegave ?Jeg lover dig, hun får brugbare tricks og samtidig brugt lattermusklerne STORT.

Fil 02-11-2015 18.08.10

Høje stilethilsner

Fil 02-11-2015 18.07.24

Maise

Sponsoreret indlæg

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu som foredragsholder !!