https://www.facebook.com/maiserygaard/Happy Hangover Day – Maise Rygaard – Maise Rygaard
Tapas & yndlings tøser - Min aften

Happy Hangover Day – Maise Rygaard

Ja ja ingen tænkte da så langt, da der blev danset på bordet til hårdtpompende toner kl.03:30 i nat.

Dagen efter vågner man op og tænker som såååå mange gange før ” jeg drikker aldrig mere- og denne gang mener jeg det fandeme !!!!”. Smagen i munden er helt forfærdelig, som en død rotte er smurt ud over tænderne på en. Man overvejer om man fik børstet tænder, men husker det på igenmåde.

 

Her er min lille Happy Hangover guide:

 

Drik – masser af vand

Alkohol virker vanddrivende, husker du at drikke vand  FØR du vælder sidelæns i seng om natten  er du en smule bedre stillet om morgenen. Hvis man er den  meget “outgoing type “, kan det muligvis betale sig at købe apotekets rehydreringspulver som er god til at hjælpe kroppen tilbage i balance. Ellers er det blot godt at drikke så meget vand som muligt. Jo mere jo bedre.

Spis – masser af alt

Man føler sig så ussel, så forgiftet, så træt og på ingen måde sund.  Alkohol gør at leveren ikke frigiver sukker nok, blodsukkeret er derfor helt i bund og også en afgørende factor for  kvalme og rysteture. Charmerende. Dagen er jo ligesom ødelagt, man har været et svin så for at rette op skal der spises…… all in på den  urinstinkt-agtige-ædetrang mange føler til burger, pomfritter, cola, slik, chips mm.. Bare spis på fuld blus.

Kontotjek – bank & mobil

Personligt er jeg en af dem der bliver meget rig efter 3-4 glas Rose’. Så er der ingen bekymringer om økonomi, derfor gir’ jeg da gerne… også mange gange i træk. Faktisk har det været så slemt at jeg har booket op til flere flybilletter og planlagt ferier med dem jeg tilfældigvis var i selskab med den aften. Derfor har jeg  fået udviklet min helt egen diagnose ” kontoangst”, det er en slags psykisk lidelse der altid opstår ca. 24 timer efter en sjov aften. Jeg anbefaler hvis du er den “fulde-rige-type” at lade betalingsmidler blive hjemme, eller fyre op under nogle privatefester i eget hjem. Hjemme er det bare mere safe at skrige om kap med  doktor Alban ”  jeg giver den næste flaske” for den VED du er betalt (med de penge du lånte af din mor tidligere på måneden).

Jeg har haft en happy hangover dag, efter at have fulgt alle mine egne bedste råd dagen igennem.

Burger, fritter, mayo, cola OG Milkshake blev kørt indebords  på “Burger Corner” på Halmtorvet i København.  Min usle dagsform blev delt af min kæreste og hans skønne datterpige.

Fil 02-10-2016 19.30.43

 

Fil 02-10-2016 19.33.08

Smart at komme lige når brunchen er slut, så har man hele restauranten for sig selv 🙂

Fil 02-10-2016 19.32.50

Et af verdens sødeste mennesker <3  ( Vi taler om sjove navne til hunde )

Fil 02-10-2016 19.38.31

I morgen kan I kigge med når jeg skal til en rigtig spændende bog reception. Bliver ved nærmere eftertanke nok heller ikke den sundeste dag i morgen så. 

PYT !

Et liv 🙂

Rigtig god søndag aften derude.

( Ironi i teksen kan forekomme)

Maise

Note: Kongeblå velour cap købt i H & M.

Fil 02-10-2016 19.54.20

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Tapas & yndlings tøser - Min aften