https://www.facebook.com/maiserygaard/Hamsterhjul, drømme og mål – Maise Rygaard – Maise Rygaard
80'er flip og homobar ! Mor har været ude ;-)

Hamsterhjul, drømme og mål – Maise Rygaard

I november måned skrev jeg indlægget der blev et at de mest læste i 2016 ” hvordan får i andre det til at hænge sammen “ . Handlede dybest set om det så såkaldte hamster hjul, det hektiske liv mandag til fredag hvor de fleste mennekser der er forældre har lidt ekstra tryk på programmet midt i aflevering af børn, madpakker, sportstasker, legeaftaler, lektier, afhentning af børn, forældre intra, vasketøj, aftensmad, aftenbad, højtlæsning og putning og så er vi klar til at styrte sammen på divaen? Nå ikk ??  nej så står alt det jo andet og venter…. Måske du kender det ? Måske du ligesom jeg bor alene med dine poder og ikke har nogen der smør madpakken for dig mens du visner på sofaen til de sene nyheder ?

Jeg har altid ELSKET at arbejde . Jeg var nummer to i klassen i folkeskolen der fik job og har arbejdet som en lille svedig gris lige siden. Mens jeg boede sammen med mine pigers far tog jeg et fritidsjob som konsulent for børnetøjs mærket POMPdeLUX. Inden jeg fik set mig om har jeg arbejdet for dem hele 10 sæsoner. Efter vi flyttede var det rart for mig at beholde den ekstra indtægt, da jeg tabte mit økonomiske sikkerhedsnet, og ja det har været hårdt når POMPdeLUX sæsonen raser og jeg arbejder dobbelt job i en periode. Omvendt har det også givet mig meget fint netværk, kunderne har stort set været de sammen gennem alle årene, salgsmålene har jeg indfriet fra dag et og ja skøn skøn skøn  kvindehygge i lange baner.

Nu har jeg sagt op !!! I februar kører jeg min allersidste sæson nogensinde, mest for at sige farvel til mine kunder og runde af på en pæn måde.

Så sidder der nogle bosat i Dragør og tænker ” det er lige mig, jeg vil gerne overtage den tjans” – then let me know. Du skal være klar til at give den en skalle 2 gange om året, men jeg lover dig det er hyggeligt og når kundekredsen er på plads er det en fin lille forretning man kan få sig.

Skal du med til åbent hus i Dragør på release på fall/summer 17 så tjek det hele ud her

Det jeg bare vil sige er : at trods hamster hjul og ikke de store muligheder for spontanitet som alenemor, så kan mange ting alligevel lade sig gøre, hvis man ønsker det nok. Jeg bruger mine aftener når pigerne sover på at arbejde, det har jeg gjort i flere år og jeg elsker det. Jeg er skide stolt over at de ser hvordan jeg holder hjulene kørende for os alle tre, mens jeg når en masse mål og drømme ved siden af.  Til april går min webshop i luften og jeg kan næsten ikke vente med at vise jer det jeg bruger såååå meget krudt på lige nu.

Der findes en vej til at nå det vi ønsker os…. Hvis vi virkelig vil….Jeg ved ikke hvilken vej der er den rette for dig ? men det ved du heldigvis !

Et ben foran det andet. Et’ liv !

fil-25-01-2017-21-01-13

Maise

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

80'er flip og homobar ! Mor har været ude ;-)