https://www.facebook.com/maiserygaard/Makeover – Maise Rygaard – Maise Rygaard
Fastelavn i Dragør

Makeover – Maise Rygaard

” Jeg skal starte på online media kursus” … sagde hun glad, ordene der ramte mit øre kom fra min mor på 63 år, tidligere på dagen kunne jeg se hun var kommet på Instagram, noget jeg har drømt om længe… Hun fortsatte ” ja det er sådan et kursus hvor jeg lærer meget mere om facebook, hvordan jeg forstår min iPad bedre og hvad et hasgtag er  “. Jøsses dog jeg kunne næsten ikke få armene ned, det er altså for sejt i min verden at hun har lyst til det.

Min mor stod i mit køkken i går, fordi hun i fødselsdagsgave havde ønsket sig en “forkælelses treat”,  det skulle være noget børnene og jeg gjorde sammen med hende. Helt perfekt – og i komplet tråd med med mit nytårsforsæt om at se mine forældre mere.

Min søde mutti skulle seføli’ have hvad hun ønskede sig, kvinden har har givet mig liv og i øvrigt er verdens bedste mormor og kvik-låns-rentefri-bank for mig 😉

Så vi startede med en dejlig frokost med fiskefilet, æg, rejer og en iskold hvedeøl ( hun tvang mig til at smage fordi den eftersigende skulle smage af blomster ?! ) Mmm for mig smagte den af festival eller en meget varm sommerdag i Nyhavn hvor jeg sidst drak en øl – fordi det gør “man” jo derinde om sommeren ( hvor åndsvagt det end er, når man heller vil have en is med 15 kugler og hele mulivitten )

Derefter optrådte pigerne med det fineste show/teaterstykke, med billetter og nummererede pladser til alle. Stykket  hed ” Venskabens magi ” og jeg kan på ingenmåde gengive hvad det handlede om, da det var fri fantasi fra børnenens kreative hjerner. Sødt var det. Vi klappede og klappede og de bukkede og bukkede da vi var i mål efter 20 minutter. Støn 😉

img_7334

Efter et fodbad og fodmassage blev momsen benfejet og anbragt på divaen hvor hun fik mine YNDLINGS masker fra Lantz Copenhagen på. 24 K Gold lip på læberne, Cucumer eye mask på øjenene og så fik hun 24 K Gold Neck Mask på halsen. Jeg havde endnu ikke selv prøvet halsmasken endnu, men det var helt ufattelig tydeligt hvad den gjorde for hendes hals. Børnene, min far og jeg kunne så tydelig se forskel efter 30 minutter med den på. Bravo ….  Alle maskerne kommer i en pakke med 5 stk så der er nok til man kan forkæle andre end sig selv. Tilmed er priserne lige efter min økonomi og det er herligt at jeg kan få luksus og samtidig betale det. Se mere om de skønne masker og hele hudplejeserien fra Lantz Copenhagen HER.

img_7312 img_7314 img_7336 img_7407 img_7408 img_7409

Til slut fik hun lakeret negle, både på fødder og hænder, blev sminket og krøllet hår med mit babyliss der bare er et sikkert hit hver gang. Tjek det ud HER

Vola … et styks ny mutti <3

img_7406

Ud over at det altid er dejligt at blive musset og nusset for modtagerne,  så var det givende for mig og pigerne at arbejde sammen om at gøre dagen god. Nærvær på en god og ny måde for os 4.

Pas godt på dit ophav. Et’ liv ! <3

(Ps. Beklager jeg optræder i nattøj, gammel make up og med øjenbrynsfarve på, havde ikke planlagt dagen skulle ud i cyper space).

Maise

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Fastelavn i Dragør