https://www.facebook.com/maiserygaard/Christel og Michelle gjorde en forskel – til at lette rumpetten ! – Maise Rygaard
Middag til Mr. Snack - Tak for hjælp

Christel og Michelle gjorde en forskel – til at lette rumpetten !

For nylig scrollede jeg i mit facebook feed, og kom forbi et opslag fra Christel Seierø, kvinden der har lært og uddannet mig i alt jeg ved, indenfor NLP og Enneagrammet. Christel havde skrevet følgende:

“-16 kg siden 2015

-11 kg siden marts

Intet er så skidt at det ikke er godt for noget. Jeg fik konstateret spiserørsbrok i marts og blev vækket fra mit eget selvbedrag om, at en livsnyder (som jeg) kun nyder livet når jeg fylder mig med lortemad, ladhed og dårlige undskyldninger om, at det jo heller ikke skal være skal blive kedeligt og sundhedsfikseret. Tak for en effektiv NLP værktøjskasse og en  vilje til handling nå kroppen holder op med at du. Så en kærlig opfordring_ Lev røven, drop undskyldningerne  og behandle dig selv pænt og med selvrespekt, for det er fandme ikke et dårligt helbred værd. “

Hendes status gjorde helt klart indtryk på mig, tænkte på hendes ord flere dage efter.

Kun få dage kommer jeg forbi et af Michelle Hviid’s utallige facebook opslag, som jeg altid læser og oftes føler mig kraftigt underhold af i mange forskellige retninger. Jeg har altid været vild med Michelle Hviid. Hun skrev:

” Hold kæft jeg har budt min krop meget. Jeg blev født under en heldig stjerne og dansede smuk ind i 20’erne. Blev kæreste med en kok og opdagede ikke at jeg blev fed. Så startede et 15 år langt slagsmål, der var kun tabere. Så fik jeg en tumor i hovedet. Så duede kroppen slet ikke. Så startede et nyt slagsmål og jeg vandt sammen med kroppen. Så kom de psykiske men som er de værste EVER, og jeg blev overvægtig. Igen. Og for et år siden besluttede jeg mig for at at blive stærk, samarbejde med mig selv. Og der er jeg nu. Jeg har ikke vejet mig i årevis og ejer ikke en vægt, men sidegevinsten er at min krop blev slank. Som 45 årig står jeg skarpere end da jeg var 25 . Jeg har et fotoshoot fredag til BT, og skal låne noget tøj. Jeg fattede ikke at det var mig tøjmennesket talte til, da hun sagde  at jeg kunne passe deres kollektionsprøver i str. 38.”

De to power damers ord gjorde et eller andet, der stak lidt dybere. Jeg er hverken overvægtig eller tyk, men jeg behandler ikke min krop pænt. Jeg kører og altid har kørt i kajen uden stopklods. Jeg spiser og drikker 100 % hvad det passer mig, uden at tænke over sundhed eller hvad jeg i grunden tilbyder min krop. Lige præcis det’ gør mig vildt ked af det… Jeg er jo også ude i en dårlig livsspiral med overspisning, forstået på den måde at jeg spiser alt det jeg ikke har brug for, fordi jeg præcis som Christel beskrev er en livsnyder og lever (nok lidt for meget ) i mit mantra med et’ liv.

Med tanke på at kroppen og jeg sammen bliver ældre og jeg om 11 uger fylder 40 år !!!!! har jeg nu besluttet mig for at finde bremsen frem. Ikke at jeg stopper helt med at spise sukker og drikke bobler, men jeg er allerede nu ude i en kraftig reducering.

Når jeg ser billeder af mig selv uden tøj på bliver jeg både flov og pinlig tilpas FORDI  min krop alligevel formår at holde sig så pænt ud fra de vilkår jeg tilbyder den….Ja det er nok et luksusproblem, men det er sku ligeså usund at være tynd-fed fordi man lever som en slambert end at være overvægtig af præcis samme livstil.

Tak til Christel og Michelle og alle andre der deler og inspirere til at få set lidt på sig selv og vendt tanker og mønstre. Jeg håber du måske har kunne finde lidt inspiration, ligesom jeg gjorde ved de damers ord.

Her billeder fra træning i dag og et billede i badetøj fra sidste uge hvor jeg har behandlet mig selv som et SVIN med all inklusiv …. Jøsses. Jeg glæder mig til at stå meget sundere og i bedre kondi når jeg rammer det skarpe hjørne i september.

img_4034

img_4035

img_3328

Let røven og kom i sving <3

 

Maise

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Middag til Mr. Snack - Tak for hjælp