https://www.facebook.com/maiserygaard/Glimmer regn, kærlighed og smilekramper – Pride 2017 – Maise Rygaard
Outlet shopping…yes yes yes :-)

Glimmer regn, kærlighed og smilekramper – Pride 2017

Over  300.000 tilskuer var samlet i København i går til paraden. Over 25.000 var en aktiv del af showet der er arrangeret af foreningen Copenhagen Pride. Formålet er at støtte og forbedre LGBT-personers vilkår ( LGBT = Lesbian, Gay, Bisexual og Transgender).

Jeg ved simpelthen ikke hvordan det skal blive muligt for mig at beskrive hvor fantastisk en stemning det var. Det er uden sammenligning (til div. skumfester på Ibiza eller Calella med ungrejs i 90’erne ) den mest OVERDREVET FEDE FEST.

Så mange mennesker var samlet til glimmerhimmel, hårdtpumpende rytmer, KÆMPE brede smil, flag, farver, rummelighed, glæde og kærlighed. Jeg befandt mig i den vildeste rus, sådan følelsesmæssigt fra ekstase til bevæget og rørt. Så mange tilskuer havde medbragt deres børn i alle aldre, vi kastede alt hvad vi havde på vognen ud til ungerne af flag, oppustelige dyr, kasketter og hatte og selv om man triller forbi 1000 vis af mennesker var der alligevel et nærvær det var helt vanvittigt rørende. Som om fællesskabet, kærlighed og himmel stod i et’. Voldsomt smukt ! Mine tåre sejlede ned af kinderne da vi ramte rådhuspladsen i ren taknemmelighed ( sikkert godt hjulpet på vej af lidt for mange gajol shots, drinks og bobler). Smukkeste, fineste, lækreste, gladeste og kærligste oplevelse !

Jeg fik ikke taget voldsomt mange billeder af hverken det ene eller andet fordi nuet fra så intenst, OG der var dansegulv på Spies vognen som jeg flittigt benyttede. Mit outfit bar tydeligt præg af min stormende forelskelse og trangen til at gemme min hud til “that speciel one” ( mega kærestekedelig – I know 😉 )Love is all……..

COPENHAGEN PRIDE 2017  ! 

 

img_6803

img_6806

 

img_6810

img_6807

img_6808

img_6854

img_6804

img_6855

img_6856

img_6857

 

img_6809

img_6851

Maise

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outlet shopping…yes yes yes :-)