https://www.facebook.com/maiserygaard/Mød Louise & Frikadelle Viola – Maise Rygaard
Glimmer regn, kærlighed og smilekramper - Pride 2017

Mød Louise & Frikadelle Viola

img_6967

Vi skal ca. små 20 år tilbage. Jeg havde et brud med min daværende kæreste ( no shit ! ) og var flyttet. Livet ville dog at vi ikke var helt færdige med hinanden,  og jeg flyttede tilbage efter en del måneder eller var der gået et år ? Kan ikke huske det. Det jeg til gengæld husker meget tydeligt, var dog at han i vores break up, havde fået en ny veninde !!!!! Mmmmmm !! Min modstand var stor og det passede mig ikke at der var kommet en fremmed kvinde ind i hans liv, mens jeg havde vendt ryggen til.

Nysgerrigheden var STOR første gang jeg skulle møde hende. Det blev i anledningen af en fødselsdag, hvor jeg var mandsopdækket af mine ligeså snerpede og små stramme veninder som mig selv. Søster loyalitet i fuld flor. Glemmer aldrig hvordan hun trak vores opmærksomhed som en ny isbjørne unge i Zoo. Jeg kunne jo teknisk set ikke så godt li’ hende vel, men sagen var at hun var helt vildt sød, og helt umulig ikke at kunne lide. Havde respekt for hendes mod at komme der på forholdsvis fremmed domæne og møde mig og mine veninder.

Det viste sig at Louise hurtigt blev mest min ven. 20 år er gået og vores historie er nok som mange andre, der har været igennem mange ting sammen. Louise betyder en verden for mig. Det er hende der hjælper mig ,når jeg har det svært, det er hende der med sikkerhed taler til mig på min Whatsapp HVER eneste dag. Louise er veninden der husker mig på min tidligere erfaringer i livet, når jeg igen og igen opholder mig i nuet og i fremtiden kun.  Hun er veninden der åbnede mine øjne, da jeg befandt mig i den mest usunde og respektløse relation tidligere i mit liv. Og det var hende der  greb mig da jeg faldt så usigeligt hårdt og gik fuldkommen itu.

Hun er den bedste at grine med, den bedste at spise med, hun er fuld af liv, farver, lange negle og danser pisse godt. Hun kan lave sin stemme om på alverdens måder og tale som Anders And. Hun blev mor for første gang som 40 årige til fineste Viola. Jeg havde aldrig troet jeg fik fornøjelsen af at se hende som mor ( TAK Nico ), det var en meget rørende oplevelse da hun stak mig en rulle med 15 scanningsbilleder og det gik op for mig at der var et barn på vej- inden i hende. Jeg GRÆD alt for lang tid, den eftermiddag lærte mine egne piger hvad glædeståre er !

Efter Louise blev mor besluttede hun sig for at skrive en børnebog efter en tydelig og meget virkelig hændelse med den hjemløse mand Karsten. Et møde der for Louise satte nogle ting igang om åbenhed og imødekommenhed, et stærkt budskab som er yderst relevant at lære sine børn.

img_6965

Præcis i dag den. 24 august 2107 kan hun kalde sig forfatter til hendes første bog der bære titlen ” Frikadelle Viola og den hjemløse”. Jeg har fulgt med på sidelinjen og kan skrive under på hun har gjort sig vanvittig umage med historien, med illustrationerne, flere tegnere var på før hun fandt en rette tegner der kunne fortolke billederne fra hendes hoved. Bogen er farverig, så fin, man bliver glad blot ved at se forsiden.

img_5764

Jeg ønsker Louise AL den succes og anerkendelse hun kan få for sin flid. Jeg er meget stolt og glæder mig til vi skal fejre det hele i weekenden med en bog reception i børnehøjde <3 Den holdes i den børnehave hvor hun har arbejdet i over 20 år !

img_6966

Bogen henvender sig til børn fra 3 år op til mine pigers alder på 7-9 år. De elsker den, både som oplæsnings bog men også at tale om nogle af de mange emner bogen berøre.

Tillykke mus med bogen – jeg er så stolt af dig !

img_5776

Kunne du tænke dig at få fingrene i ” Frikadelle Viola og den hjemløse” kan det gøres på følgende link hos Legebutikken HER

Tak fordi du læse med og mødte Louise og hendes nye bog <3

Sådan så vi ud for mange år siden 🙂

img_6964

 

Maise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glimmer regn, kærlighed og smilekramper - Pride 2017