https://www.facebook.com/maiserygaard/Bogreception – Vind bogen til dit barn – Maise Rygaard
Forpremiere - to på date

Bogreception – Vind bogen til dit barn

De heldige vindere blev: Sofie Bagge og Maria Flies. Stort tillykke.

Så fik vi fejret udgivelsen af børnebogen “Frikadelle Viola og den hjemløse “, til verdens  hyggeligste reception i fuldkommen børnehøjde.

img_7234

Du kan læse bloggen om historien bag bogen  her 

Rammen for receptionen var i en børnehave, sandkassen var åben og buffen storslået i et skrig af flotte farver og alverdens lækkerier. Der var naturligvis også frikadeller på bordet 😊

img_7238

img_7236

 

img_7235

Louises bror Martin og en musiker på guitar ( fik desværre ikke fat i hans navn ) fremførte forskellige børnenumre bla. sangen om Viola der er skrevet til bogen. Det musikalske indslag var simpelthen så fint og stemningsskabende.

img_7233

Louise havde samlet mange mennesker, der alle kom for at fejre hende og bogen. Skønt og rørende fremmøde. Jeg havde hele min familie med fra nærmeste veninder, børn, mine forældre, Mr. Snack og hans mini snacks.

img_7241

Der var også en glædeligt gensyn med fortiden, pigerne elsker historien om den gang jeg var ung pige og var kæreste med Sonni og Ronnie og veninde med Lonnie. I dag fik de så mødt Lonnie ( til venstre der venter sig sit andet barn ) ved siden af Sus min fantastiske veninde og hendes datter, der er mit gudbarn ❤️ Sus har ikke spist for meget kage, men er også gravid, så tiden må vise om jeg skal være gudmor igen ☺️… ha ha forventningerne er skruet helt ned hva’.

img_7240

 

Helt igennem pragtfuld dag. Pigerne og jeg NØD at læse bogen igen i går aftes, den er bare helt vanvittigt fin, hyggelig, flot og med de flotteste og sjove tegninger i.

Jeg har 2 bøger jeg udlodder på bloggen. Så kunne du tænke dig denne omtalte bog til dig og dit barn ( i alderen 3-10 år ) så tilkender giver du blot  med en kommentar der indeholder ” Frikadelle Viola “.

 

Ellers kan bogen købes på følgende link hos Legebutikken

 

Tak fordi du læste med.

Jeg må heller markere som REKLAME, trods jeg har betalt for bøgerne 😊

Maise

14 kommentarer

 • Louise

  Frikadelle Viola

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Vil gerne vinde Frikadelle Viola til min nevø på 4 år 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-Britt

  Frikadelle Viola ⭐️⭐️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Er altid på udkig efter nye, gamle, sjove, spændende og finurlige bøger. Ville elske at læse højt for ungerne af ” Frikadelle Viola “. 🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Frikadelle Viola

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Nøøøøj hvor ville det være så fint med en fantastisk ny børnebog.. jubiiiiii ville elske at glæde mig datter Clara med den fineste fortælling om frikadelle Viola. Hun lyder til at være lige så fræk som min Clara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maise Rygaard

   Kære Maria 🙂

   Stort tillykke. Du var den ene heldige vinder af bogen. Vil du sende mig din adresse ? Gerne på min mail: Maise.rygaard@yahoo.dk. Tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Hej søde Maise.. jubiiii det kan du lige tro jeg gør, fantastisk dag til dig 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juge

  Tillykke til Louise med Frikadelle Viola, det er mega sejt. Husker hendes søde sind fra de glade Par nr. 7 dage. Frikadelle Viola vil jeg gerne vinde til Frederik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  JUHU!!! jeg vil vinde en Frikadelle Viola 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  JUHU!!! jeg vil vinde en frikadelle Viola….:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Frikadelle Viola:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Frikadelle Viola👍🏼❤️😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Frikadelle Viola🙌🏼❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forpremiere - to på date