https://www.facebook.com/maiserygaard/Jeg lukker og slukker – Maise Rygaard – Maise Rygaard
Forelsket - En af menneskets stærkeste oplevelser

Jeg lukker og slukker – Maise Rygaard

Der var ikke sparet på god kage, forventninger og bobler da jeg i april havde release  på min webshop www.shopbymaise.dk.

Historien helt bag om Shop By Maise har jeg ikke skrevet om før. Ideen kom nemli’ fra min tidligere kæreste, Søren, som er “skaber”, og for sjov lavede en skabelon online på hvordan den kunne se ud. Pluselig tog det om sig og min webshop var “in the making”, uden noget dybere tidsperspektiv eller overvejelser. Aftalen var at jeg fandt varerne og tog billederne, alt andet var hans afdeling.

…..Og så gik vi fra hinanden midt i det hele ! Jeg kom dog i mål, med stor hjælp fra Henrik min ven.

Og ja så må jeg simpelthen bare sande her 6 måneder efter at jeg ikke har overskud til at holde den opdateret – eller ikke på Facebook/Instagram, købe ind og tænke i spring/summer & fall/winter. Jeg har solgt meget meget fint, i forhold til den er helt ny, men salg kræver dog stadig altid en indsats, og den indsats har jeg hele tiden lagt på mit primære arbejde. På event bureauet har jeg fået endnu mere at se til, mere ansvar og flere opgaver.

Holdt sammen med jeg det meste af tiden er alene med mine to søde pigebørn, har fået en fantastisk sød kæreste jeg meget gerne vil se samt bloggen at passe på – ja så har taget en voksen beslutning ( helt alene 😄) om at lukke  butikken i nærmeste  fremtid.

Shoppen gav langt flere penge end bloggen gør, men har simpelthen gjort op med mig selv at jeg heller vil tjene lidt på noget det passer mig rigtig godt – end omvendt.

Sjovt som hjertet altid ved besked ❤️

Derfor holder jeg udsalg og har sat hele biksen ned med 60 %. Du kommer videre til shoppen på følgende link www.shopbymaise.dk

Tak fordi du læste med 😊

 

img_5835

Maise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forelsket - En af menneskets stærkeste oplevelser