https://www.facebook.com/maiserygaard/Nu med blusen nede i buksen – Vægttab – Maise Rygaard
Julefrokost - “Something red”

Nu med blusen nede i buksen – Vægttab

Reklame;

Tænk man alligevel frivilligt går i biffen og ser SAW ? Havde jeg ikke været  i hård konkurrence, mod en 5 liters popkorn, om pladsen på Jacob’s skød ?! Ja så havde jeg siddet der samtlige 90 minutter. Alligevel en ny opdagelse at være halv jaloux på en spand popkorn. Hjælp mand.  Har aldrig oplevet et menneske være så vild med popkorn som han er <3 Og slap så lige af den film var væmmelig og mega frygtindgydende. Sov forfærdeligt og ku ligeså godt møde ind sammen med hanen, hvor end den arbejder henne ? Mens kaffen løb igennem maskinen på kontoret,  stod jeg troligt ved dens side og forsøgte at komme ud af min morgentrance. Kunne mærke en hel den muskelspændinger, der må være kommet i biografens rædselstime. Det eneste sted det nærmeste ikke strammede, var i mine bukser.

Gik ud på toilettet, betragtede mig selv, ikke den bedste ansigtsdag vil jeg sige. Kiggede lidt på resten af det mødte mig i spejlet og opdagede at mine bukser faktisk er blevet ret store. Samme oplevelse havde jeg i lørdags da jeg hoppede i læderbukserne, midt i enhjørning festen  fik  jeg ikke tænkt videre over det. Men de bukser er også blevet for store. Griber telefonen og opdaterer min insta story, mens jeg står foran spejlet, mange har fulgt med i mit hypnose forløb, og følte for at dele at det AFGJORT har haft en målbar effekt nu.

e0a42bfd-3e98-4876-a4e6-956d4ee92644

Poster to videoer hvor jeg hivet lidt i tøjet for at tydeliggøre at de bukser normalt sidder fuldkommen TIGHT, som foliepapiret på en rulle hårdtpumpet marcipan. Jeg taler lidt om hypnosen OG så har jeg ellers fået virkelig mange henvendelser i dag fra nye læsere, hvor I søde mennesker spørger nysgerrigt ind til hvad det er for noget hypnose jeg taler om. (Du kan se de omtalte videoer på min instra story frem til i morgen.)HER

 

 

Vedr. hypniose:

Jeg har fået to hypnose behandlinger mod sukker og overspisning, samt lyttet til en lydfil de følgende 3 uger, som jeg faldt i søvn til. Planen var fra første øjeblik at det ikke skulle være en kur og heller ej at jeg søgte et vægttab (okay lidt ville da ikke gøre noget, man er vel kvinde). Planen var at jeg skulle omprogrameres på et dybere sted i underbevistheden, så jeg spiser det min krop har brug for og jeg stopper når jeg er mæt.

Jeg har ikke brugt nogen former for energi på at tænke på mad, slik, vin eller andet usundt. Jeg har spist og drukket det jeg følte jeg havde brug for og det har virket. Thank god !  Først og fremmest fordi jeg ikke kaster i hovedet på en helt unødvendig måde, jeg er ikke oppustet, har ikke dårlig samvittighed og er et sted hvor der er balance og det med mad og slik ikke fylder noget som helst.

Det er sku dag for nemt, lækkert og præcis det jeg håbede på.

Du kan læse meget mere om “Din Hypnoterapeut Jeanette Breim HER, jeg er stor fan af Jeanette og det hun kan.

Min HØJ gravide veninde er netop nu i gang med et hypnoise lydfils forløb, der skal hjælpe hende til at ” føde uden frygt”. Du kan læse mere om det program på bloggen jeg skrev efter vi holdte hendes babyshower.

Tak fordi du læste med 🙂

Maise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefrokost - “Something red”