https://www.facebook.com/maiserygaard/Nytår, udmattet & mål for 2018 – Maise Rygaard
Uhh, gaver -Maise Rygaard

Nytår, udmattet & mål for 2018

Nytår 

Så kan vi tælle dagene til nytårsaften. Har aldrig været særlig begejstret for den aften. Tilbage til ungdommens tid, var der altid lagt op til en eksplosion af en fest, og ofte endte det med jeg blev for fuld og stod i alt for lidt tøj og flagrede, mens byen var tømt for taxaer.

Nytårsaften er blevet en mere sentimental ting for mig nu, en åbenlys mulighed for at reflektere over året der gik. Hvad ønsker jeg at tage med videre i 2018, og hvad skal helt sikkert forblive som et  minde i 2017. Det er helt oplagt at slippe noget skrammel, som ikke vil være hensigtsmæssigt at tage med sig ind i et nyt friskt år.

Man kan mene om nytårsforsæt som man vil, ikke desto mindre ved vi at målsætninger rodfestnæs bedst og med størst succes, når vi gør dem meget konkret. Hvad ønsker du ? Helt præcist ?  Hvad vil du gøre for at komme derhen ? Hvad er du villig til at ofre ? Et hvert tilvalg kræver jo et fravalg !

8d1ec42e-12b4-4ec9-9dae-eb165fbca1b7

2017

Da jeg gik ind i 2017 havde jeg et’ nytårsforsæt: Jeg ville se min familie mere. Det vil jeg mene jeg har indfriet (i en vis grad, min mor kunne muligvis godt være lidt uenig her).

2017 har været et vildt år på mange måder, både jobmæssigt og privat. Nytårsaften sidste år sluttede mit tidligere forhold fra det ene minut til det andet, helt afgjort en proces der havde været undervejs længe, men alligevel havde jeg ikke lige set det komme få timer efter jeg krøllede mit hår og tog læbestift på til nytårsfesten. Det var på alle måder det helt rigtige for os begge at slippe hinanden med så uforenelige verdener. De følgende måneder var seriøst noget rod, og jeg fik forvildet mig meget hurtigt ud en gammel relation, som heller ikke i anden runde fungerede.

ce7a791f-b84f-4717-b164-c5256c430760

..og så

Blev det sommer og alt ændrede sig da jeg mødte Jacob ( Mr. Snack). Jeg har svært ved at beskrive hvor anderledes det føles, det er så fint, så rigtigt, så ukompliceret, sjovt, let, dybt, inderligt, trygt, stabilt og bare RØV hamrende fantastisk. Som jeg har skrevet om tidligere, bad jeg universet om en helt anden type mand, og det har jeg i sandheden fået. Læs tidligere indlæg om hvordan jeg mødte kærligheden igen her.  Vigtigt at  tilføje at det også er hårdt at være så forelsket, b.la søvn har været en mangelvare i en langggg periode efterhånden.

bf2fb7bb-db1d-452d-881a-32bbaba366eb

Samme metode, samme resultat

2017 har været et travlt år på alle fronter og jeg er energimæssigt ikke der hvor jeg ønsker at være. Læs mere om det i tidligere indlæg her .Er man ikke tilfreds ? må der tages nogle aktive valg om ændring.

ae430690-d2ee-4a8c-a9f0-2aa4b554805f

Derfor er listen en del længere end sidste år ved samme tid.

Mine nytårsforsæt for 2018:

 • Jeg vil træne regelmæssigt hele året rundt – for at kunne det må jeg give afkald på dele af mit sociale liv.
 • Jeg vil leve i et mere roligt tempo –   jeg vil oftere sige nej til invitationer, arrangementer, gæster osv.
 • Jeg vil spise mindre kød – har tilmeldt os årstidernes veganer kasse, så  4 dage om ugen er fra uge. 1 uden kød.
 • Jeg vil bruge færre penge på unødvendigt forbrug – Jeg har lavet en fast overførsel til opsparing.
 • Jeg vil på et yoga/meditations ophold i løbet af året, jeg vil tage afsted alene.
 • Jeg vil arbejde med mig selv ud fra NLP metoder og min enneagramtype – fortsætter med den coaching jeg er starter op i slutningen af 2017.
 • Jeg vil tage på små ture/ferier/sommerhus alene med mine børn – Gerne til steder hvor der er ro og vi ikke skal i forlystelsesparker ect.
 • Jeg vil se min kæreste mere –  der er muligvis lys forude for samme børneweekend senere på året.
 • Jeg vil blogge mere – jeg har fået frigivet mere tid ved at stoppe hos POMPdeLUX samt lukke min webshop.
 • Jeg vil opholde mig mere ved havet  – vi bor 2 minutters gang fra havet og skoven, oplagt mulighed.
 • Jeg vil købe os en lille sød hund – når ovenstående livstilsædringer er opnået, som et positivt mål vi har ønsket os længe.

48df5dde-871c-455c-8ef9-a9a3270417a3

Så hvad vil du ??? Hvad har 2017 budt på ? Og hvad er ønskerne for det kommende år ?

Kort eller langt ? Hvad er dine tanker for et sprit nyt år ?

26dea96c-091f-4ab7-ad82-8293a8a4158e

Billedet her er fra i morgen, og helt uden filter.

Maise

 

7 kommentarer

 • Tina

  Jeg skal i hvert fald have endnu mere fokus på at leve uden sukker. Det er så befriende for mig uden den last. Samt har jeg nogle træningsmål, som jeg glæder mig til at se resultater af i 2018 🌟
  Jeg er KLAR!

  Godt nytår 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke Smith

  Tror vi er mange læsere der undrede os over bruddet mellem dig og Søren. Hvorfor en nytårsaften så pludseligt ? Hvad slete der ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maise Rygaard

   Det forstår jeg godt. Jeg synes det var for private detaljer for mig at skrive om, men jeg ved Søren har skrevet om det i hans seneste bog. Du kan læse afsnittet på Saxo der vist hedder “ bruddet “ 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lykke Smith

   Tak – kan dog ikke finde det 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lykke Smith

   Nu fandt jeg det…. Kontaktede han dig nogensinde ? Uddraget beskriver dagene hvor han overvejede det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Og jeg ønsker dig alt det bedste på din vej..
  God vind med dine nye prioriteter❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maise Rygaard

   1000 tak ❤️rigtig godt nytår til jer ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uhh, gaver -Maise Rygaard