https://www.facebook.com/maiserygaard/Livet er …… – Maise Rygaard
Nytår, udmattet & mål for 2018

Livet er ……

Dejlig morgen, i ført en honningagtig fugtgivende ansigtsmaske, en lun latte og duften af ristet rugbrød på brødristeren. Pigerne synes det er sjovt at Violas far er i Go’ Morgen Danmark ( Thomas Bense/Spil Ekspert). Ja det er meget herlig morgen.

For 1,5 uge siden var jeg ved at styrte sammen i udmattelse og var virkelig et dumt sted. Siden har jeg fået slappet rigtig meget af og fået lavet nogle meget konkrete aftaler med mig selv om hvordan 2018 skal forløbe. Det føles godt.

Tilbage til denne morgen..

På døren i soveværelset hænger et udsnit af kjoler og seerne på min instastory har valgt aftenens kjole. Jeg går med glimmer fra Mads Nørgaard.

Foran mig sidder pigerne og leger med deres julegaver : Sylvania og Gurli Gris. Det eneste de ønskede sig til jul var legetøj. Det gør mig lykkelig helt inde i den inderste kerne at de er bedøvende ligeglade med youtubere, snap chat, musicali og deres mobil telefoner der ligger døde hen uge efter uge uden strøm på.  De er stadigvæk små piger der bare gerne vil lege, trods de får en ok stor “online påvirkning” fra mig med bloggen og mange opdateringer på de forskellelige So Me kanaler.

I går aftes da de skulle i seng var de som små legesyge hundehvalpe, lidt for højt gear i forhold til hvad klokken var og hvor deres energi burde ligge i min optik. Forsøgte at dæmpe dem på en (nok lidt stram mor-måde) hvortil min yngste datter på 8 år kigger på mig med hendes store isblå øjne og  stort smil på en mund der er fuld af alt for store voksentænder og så siger hun :

Mor’ … livet er at lege

Og det må være “nytårstalen” herfra. Altid at  huske at lege, så længe som muligt. Gerne hele livet, om du er voksen eller barn så leg, grin, lev. Livet er at lege.

915f844b-03a2-4af4-89e4-e7edfb9875ec

Rigtig godt nytårderude, glem aldrig – at det bedste knald fåes i sengen 🙂

Vi ses på den anden side.

 

Maise

1 kommentar

  • Charlotte Smedegaard

    Leg livet lettere 👌🏽 “ det bedste knald er i sengen” 😂😂 GODT NYTÅR 🍾🍸

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår, udmattet & mål for 2018