https://www.facebook.com/maiserygaard/Badevægt & hård konkurrence – Maise Rygaard
Frisk weekend morgenmad

Badevægt & hård konkurrence

 

Hvordan har du det med at tabe i en konkurrence ???

Jeg kan simpelthen ikke holde det ud !! Går all in på de konkurrencer jeg deltager i. Senest i juleferien hvor jeg spillede børnspil med veninde og børn. De mener jeg snød, men kunne de bevise det ? ;-)Nope.. Så derfor var smilet STORT da jeg naturligvis vandt.

Sommerfesten med bureauet ( som i øvrigt er nomineret til årets Bedste Event Bureau 2018 ) var vi i Tivoli hvor vi dystede i forskellelige discipliner, var fuldkommen opsat at blive den bedste på mit hold. Måske det er derfor jeg, fungere godt i et job hvor jeg er omgivet af konkurrencemindede typer. Jeg vandt selvfølgelig også 3 kampen, på det team jeg var en del af.

0a507b2a-084c-47ec-a743-8610239e2141

Var lige mødt på job i 2018 da jeg blev inviteret ind i et væddemål med 2 konkurrencetyper ( også sælgere –  sælger mænd ) og det kunne jeg da SLET ikke modstå. Fedt nogen vil dyste ! Så uden nogen form for mental forberedelse er jeg nu i sving med at de give de 2 herre groft baghjul i disciplinen “størst vægttab i procent på 3 måneder”. Vi vejede os i fredags efter juleferien… shit ….og hver fredag er der så kontrolvejning. Hvem vandt den første uge ???

MIG MIG MIG

Havde tabt 1,4 kg og tjente derfor 200 kr,- som er gået direkte videre til mine piger for deres velvilje til at spise plantefoder ( vegetar) i øjeblikket derhjemme.

c60db75e-3945-48e1-911c-0d5bf9450980

Overvejer sådan en her….6c225450-3d5c-469d-901b-47869916e518 hvor smart er det nu, så kan cykle de timer jeg er solidt plantet foran skærmen.

 

Så blev det weekend og jeg vil svælge mig i Mr. Snack som jeg ikke har set i alt for mange dage og savner VANVITTIGT  – og mine lækre tøzpigebørn <3

Ønsker dig den bedste weekend.

 

Maise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frisk weekend morgenmad