https://www.facebook.com/maiserygaard/Når livet rusker er det svært at være blogger – Maise Rygaard – Maise Rygaard
Træning, lange baller og ny motivation

Når livet rusker er det svært at være blogger – Maise Rygaard

Da jeg var til træning tidligere i dag fik jeg langt om længe en følelse af at skrive et indlæg,  der har været længe undervejs.

9a4452cd-65dd-464c-8ae4-e4800d4ef97c

Det er ingen hemmelighed at jeg i starten af året ramlede ind i et benspænd eller 2, der gjorde at jeg blev meget stille på de sociale medier. Almindeligvis vælder jeg mig i rigtig god energi, glæde og godt humør og så er det ingen sag at blogge, dele, fortælle og gøre en masse online. Jeg elsker det og holder meget af den kontakt der er med mine læsere som efterhånden har været med i over 3 år. Bloggen fyldte 3 år i februar og den fødselsdag fejrede jeg slet ikke, fordi jeg var et andet sted mentalt.

Når man har en blog og i flere år har delt stort og småt så føler jeg en eller anden form for forpligtelse, for ikke kun at dele de lyserøde eventyr, alt det lækre, dejlige, lyse og lette. Men nogengange bliver det simpelthen for privat til det er noget der kan deles med tusindevis af mennesker jeg ikke kender. I starten af året modtog jeg mange, som i rigtig mange, private beskeder fra læsere der naturligvis kunne fornemme og læse at jeg ikke havde det særlig godt. Det er sødt, omsorgsfuldt og også lidt nysgerrigt at skrive og spørge direkte til mit inderste privatliv. Det føles både kærligt, men også vanvittigt intimiderende hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg svarede naturligvis indenfor den ramme jeg synes kom folk ved. Havde jeg behov for at dele mit inderste privatliv, havde jeg sansynligvis gjort det. Det satte en masse i gang omkring min lyst til at blogge og jeg tænkte også meget på hvordan mine bloggerkollegaer ( dem som lever af det ) formår at skrive rundt om alle deres egne inderste kriser. Det er virkelig stærkt gået.

Jeg er et mennekse der føler meget. Er jeg forelsket så fylder det rigtig meget, jeg mærker det i hver en celle og hele min krop er besat med energi og endorfiner, lykkes ting for mig arbejdsmæssigt får jeg “ståpels” på mine arme og mærker bølger gennem min krop af glæde. Ligeledes er det også den anden vej, bliver jeg ked af noget, eller vred over noget så reagere jeg ligeså kraftigt, blot modsat. Jeg er et meget følende menneske.

Det kan godt være virkelig slidsomt at opholde sig i så mange følelser altid, omvendt er det også en KÆMPE gave at mærke livet med alt hvad det er.

Som vi ved kommer en ulykke sjældent alene så der blev med at regne udfordringer ned over hovedet på mig. Jeg har virkelig skulle tage hånd om mange besværligheder. Når jeg er under pres øges mit fokus mod det som allermest vigtigt – mine to børn og mit arbejde. Alt andet bliver lagt til side og jeg vil opleves som indadvendt og afvisende for omverdenen – Sådan er jeg når jeg er presset.

Så alt med online medier, blog og instra stories røg sig en gevaldig tur.

Nu går det meget bedre og jeg har fået styr på alt det som gik galt. Jeg vil gerne sende en kollektiv forklaring ud, da jeg har følt den har manglet længe. Har jeg det godt, er jeg aktiv. Har jeg det ikke godt forbeholder jeg mig retten til at oplyse i det omfang der ikke overskrider mine eller andres grænser.

Hold tight livet er bare en rutchebane hva’.

Til sidst vil jeg understrege at Mr. Snack og jeg har været kærester hele tiden og er forsat meget forelskede i hinanden. Alle de beskeder jeg modtog fra læserne omhandlede mit kærlighedsliv.

1000 tak fordi I er der <3

Tak fordi du læste med hele vejen.

 

Maise

 

2 kommentarer

  • Susan Petersen

    ❤️ som jeg har skrevet før er verdenen bedre med dig i den ❤️. Pas på dig selv og ligemeget hvad du gør, hvor du er og hvad der sker – fortjener du det bedste ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning, lange baller og ny motivation