https://www.facebook.com/maiserygaard/Nyt liv forude – Maise Rygaard
Når livet rusker er det svært at være blogger - Maise Rygaard

Nyt liv forude

Jeg har ikke helt nogen fornemmelse for, hvor mange af mine dejlige læsere der er skilsmisseramte ? Og derved kunne genkende denne problematik ? med sikkerhed ved jeg, at langt de fleste har oplevet at være forelsket en’ eller flere gange i deres liv.

Hvis ikke du står midt i en hæsblæsende forelskelse lige nu, så lad os lige huske hinanden på hvor SINDSYG en tilstand det er !!!

Så drivende lækkert og samtidig så frygteligt fordi man jo fjerner sig fra virkeligheden og indtræder i en små pyskotisk lyserød verden – ren my little pony land hvor den udkårende sidder konstant nøgen på en glitrende pony, stor smilende med et glas bobler til dig i hånden. Sådan ca. ser det i hverfald ud i mit hoved 😉

Man er meget fokuseret at dette ene menneske der optager langt de fleste af ens tanker døgnet rundt. Der kan forekomme søvnbesvær,  voldsom trang til at at være nøgen konstant og ja hvis bare man kunne være sammen hele tiden så ville livet været et eventyr – bare i virkeligheden.

Og der pauser vi så lige min fortælling !!!

Sagen for mit vedkommende har været at Mr. Snack og jeg har 100 % (læs 100 procent ) omvendt børnordning. Den dag jeg aflevere mine trunter musninger, ja så får han sine børn. I sommers tænkte jeg at det nok kunne løses og det nok skulle gå i orden hurtigt, sådan gik det ikke helt og mange omstændigheder gjorde at det ikke kunne lade sig gøre for nogle af os at skifte weekend.

Jeg indrømmer hermed at det har været med på top 10 af de hårdeste oplevelser jeg i mit liv har haft. Det har været så usigeligt nederen og gå næsten et år (læs næsten et år ) og have NUL dage sammen uden der har været børn.

Ærligt har jeg været i regulært kællingehumør over det så vanvittig mange gange, fordi jeg har savnet ham og følt mig så alene selv om vi har kørt fra Nord  Sjælland til Dragør for 5 kys eller 2 timer samme, VIRKELIG mange gange.

OG ved i hvad ?????? I denne måned får vi samme WEEKEND. Jeg kan næsten ikke få luft ved tanken om hvor meget vi skal indhente. Kære veninder:  jeg indfrier hermed min “helle ” nu nu nu nu er det min tur til at stemple ind i kæresteland og være fredet for alt i mindst 3 måneder ? Eller hvordan er det nu den regel er ? 😉 herefter kommer vi rundt til parmiddage. Promis.

Håndklædet har været tæt på at ryge flere gange, fordi det har været for utilfredsstillende i sååååå mange måneder at ses så lidt. Til dem der vil tænke ” hvorfor har vi ikke ses med børnene ? ” så er svaret at det har vi også, i mindre doser, da vores behov har været hinanden, at kunne flyde sammen som os to.

Jeg er  virkelig ved et turning point, hvor jeg kan slippe en masse frustrationer og glædes i stedet for at være så fortvivlet.

I kærlighedens navn HALLELUJAH for tålmodighed ….❤️

Skøn påske til alle.

0a0872b7-7013-403d-b2d0-99f8399a8be1

 

Maise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når livet rusker er det svært at være blogger - Maise Rygaard