https://www.facebook.com/maiserygaard/Familieforøgelse forude – Maise Rygaard
Hejsan Hopsan - Saltsjöbad

Familieforøgelse forude

Ja nu kan vi virkelig tælle månederne til vi skal have en’ lille i familien. Jeg har længe haft lyst til en familieforøgelse og egentlig kun ventet på at tiden var rigtig for os alle sammen.

f018e77f-2291-4cdf-b65e-8630dac0868f

Mr. Snack er ikke helt så begejstret som mig, og det er jo nok fordi jeg er ved at revne af begejstring for at give massive mængder kærlighed til en anden han.. nemli’ en lille sød, nuttet, blød, lækkert hundehvalp.

Jeg er vokset op med hund, både hos min mor og far. Den dag jeg flyttede hjemmefra købte jeg min egen hun ( en dværg snauzer ), mens min mor var fuld af fortvivlelse over hvordan jeg som helt ung pige ville kunne give en hund et godt liv. Jeg kan blot sige at lille Mikki havde det dejligste liv sammen med mig, han var med mig over alt i samtlige 12 år han levede. Mens jeg var gift havde vi også hund og de sidste 3 år efter skilsmisse, har vi ikke haft hund. Lysten har hele tiden været der, men rammerne skal være i orden for at man kan give en hund et ordenligt liv. Min store pige er nu så stor, at hun kan tage del i at lufte den efter skole og så er det intet det ikke taler for at kaste sig ud i projektet igen.

Jeg glæder mig til at tørre tis op, gå aftentur i snestorm år efter år,  det man får tilbage af hengiven kærlighed til sådan en baby kan jo ikke forklares. Vi bor 1 minut fra natur, hav, skov som jeg virkelig gerne vil dyrke mere end nu.

Jeg har kigget godt og grundigt i div. hundegrupper på facebook og forelskede mig DYBT i en smuk smuk Pomerania han. Skrev til ejeren, at skulle hun en dag have hvalpe på den, så var jeg MAX intresseret. Kort tid efter finder ejeren en ligeså smuk mor pomerania og nu kan vi altså tælle dagene til der kommer hvalpe. Passer PERFEKT med vores sommerferie.

Den kommende far Cody <3

6bc3b62e-b1fc-4b8a-990a-14928da03e74

Pigerne glæder sig VANVITTIGT meget, vi taler om det hver dag.

Mr. Snack er i en proces hvor han er ved at mentalindstille sig til, han alt andet end lige vil bliver “far” igen, trods vi ikke bor sammen (endnu) 🙂

Så nu kan sommeren ikke komme hurtigt nok til Dragør så vi kan blive hundefamilie igen <3

Tak fordi du læste med.

Maise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hejsan Hopsan - Saltsjöbad