https://www.facebook.com/maiserygaard/Rosenkål – på den lækre måde – Maise Rygaard
Familieforøgelse forude

Rosenkål – på den lækre måde

Rosenkål er måske ikke den mest sexede spise. Mr. Snack præsenterede aftens menu, blev jeg da også i første omgang i smule bekymret for:

 

5263ddf6-0527-488d-aabf-1e35736b6a4a

1: hvordan huset ville lugte efter tilberedning

2: hvordan jeg ville lugte

Efter utallige forspørgsler på min Instastory, deler vi her denne VIRKELIG velsmagende kålkombination.

Rosenkål med saltmandler:

-Rosenkål
-Saltede mandler
-Tørret chili
-Salt
-Peber
-Olie

Fremgangsmåde:

-Olie på panden
-Vask de friske rosenkål
-Del dem på midten/skær stilken til
-Svitses kålene på panden med høj varme
( 10 minutter, så de ikke er rå )
-Hak mandler i mindre stykker
-Bland det hele på panden mandler, rosenkål, salt og peber

Vola !

Vi spiste det som tilbehør til entrecotes fra grillen, kan bestemt også bruges som en vegetarret.

Maise

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familieforøgelse forude