https://www.facebook.com/maiserygaard/Her er min plan… og min kommende nye titel – Maise Rygaard
Har opsagt min aftale med Bloggers Delight

Her er min plan… og min kommende nye titel

Som opfølgning på mit foregående blogindlæg ( du kan læse her ), beskrev jeg hvordan jeg befandt mig et sted hvor min energi blev ædt ved ikke at have ild i min indre flamme. Min blog og hele den online del af mit liv var gået i stå ! Derfor glæder jeg mig VILDT til at dele hvad jeg har fundet på at beskæftige mig med, i min fritid de næste mange måneder….. er såååå super excited !! Det samme er Bloggers Delight i øvrigt, så vi fortsætter vores gode samarbejde. Huraaaaa…

Det jeg havde brug for var at finde ind til min indre ild, min passion, der hvor der opstår en helt automatiseret drivkraft af take off energi – ganske naturligt.

Sagen er at jeg har SÅ utrolig meget lyst til at dele, tale og formidle ….. OG det bliver gennem en hel ny rejse om PODCASTER !! Jeg er ved at stifte min helt egen podcast serie !! Lige straks er jeg færdig med at arbejde på strategien på mit nye lyd univers. Det bliver en serie på 10 afsnit og 10 helt forskellige emner.

Emnerne er alle nogle jeg er personligt interesseret i og derfor vil dykke godt ned i sammen med forskellige top relevante gæster. Gæsterne er sprit skarpe på hver deres område, alle positive mennesker der kan se værdien i at indspille sådan et program til inspiration for andre. Mit store ønske at skabe et spændende, inspirerende og ærligt podcast univers.

Hvis du læser med og tænker ” Hvad er det nu en podcast er ?” Så er det en lydfil du kan afspille på f.eks din mobiltelefon ( f.eks på PocketCast eller Apple Podcast) det minder meget om et radioprogram og er ganske gratis. Jeg nyder at lytte til podcast til og fra arbejde, hver eneste dag.

Jeg kommer ikke til at tjene nogle penge på disse udgivelser, mm en sponsor melder sig frivilligt :-). Jeg gør det fordi jeg kan lide at arbejde med mine interesser og tale med andre med samme passion. En podcast er en god måde at markedsføre sig på – uden det involvere reklame og det tiltaler mig vældig meget.

 

En af de podcastere jeg er blevet inspireret af er min Bloggers Delight kollega Stephanie Fisker, der er stifter af podcasten ” Anden til venstre”.

 

Optagelserne starter i maj måned, og jeg glæder mig for SINDSYGT ! Og håber naturligvis  I vil lytte med derude når vi kommer så langt.

Nu vil jeg ikke løfte sløret for alle 10 titler, men super gerne dele nogle af dem, som kommer til at omhandle:

 

-Iværksætteri

fra lønmodtager til selvstændig med succes

 

-Kvinder –  ” lørdagsbadet ”

Hvorfor taler vi oftes kun om mænds 40 års krise ?

Vær forbillede – uden at sammenligne

Gør din hverdag til weekend

selvomsorg

 

-Skilsmisse

Vær en stærk familie med kun 1 voksen

 

-Netværk

Hvad er det et solidt netværk kan ?  

 

-Børneopdragelse

Hvordan har kulturen ændret lyden i hjemmene gennem de sidste mange år

 

-Kærlighed & parforhold

Samtale med parterapeut

 

-NLP & Ennagrammet

Hvad er det disse personlighedsværktøjer kan ?

 

Sundhedsforvirring og madstress

HJÆLP !  hvorfor er det så nemt at bryde aftaler med sig selv

 

Hvad siger I ? Er det ikke bare en god ide 😊

 

Maise – upcomming podcaster

7 kommentarer

 • Camilla

  Jeg lytter helt sikkert med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-marie

  Gøre det smukke det er jubel loven ikke janteloven så just do it💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Mega spændende! Jeg glæder mig til at lytte med 😁
  Tillykke med dit nye påfund, det fører garanteret til noget spændende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maise Rygaard

   Tak Tina.. Jeg håber det bliver super godt og så dejligt med din tilkendegivelse af at ville lytte med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg syntes, du er mega sej og glæder mig til at lytte med 🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har opsagt min aftale med Bloggers Delight