https://www.facebook.com/maiserygaard/Hvad skal barnet hedde ? – Maise Rygaard
Her er min plan... og min kommende nye titel

Hvad skal barnet hedde ?

Altså hvis jeg skulle have et barn mere, ville jeg gøre mig ligeså mange tanker som de 2 forgående gange omkring hvad barnet skal hedde ? At vælge et navn er en stor beslutning at træffe, den gang skulle man tilmed være enige …. og det er jo ikke altid man er det 😉 Dog er jeg glad for Lucia, min yngste ikke endte som en “Coco” som var det mest oplagte valg for mig tilbage i 2009.

Som om Coco nogensinde ville kunne passe til mit lille lyse lam, min isbjørne unge med krystalblå øjne og snehvidt hår .. nej nej det var godt jeg lige blev bremset der. Ville også gerne have hun skulle have 4 navne i alt, sådan endte det heller ikke 🙂 Så I kan godt se jeg har behov for lidt sparring på det med navne ik’ ?

Nu er det mit kommende Podcast projekt der skal navngives og det er bestemt ikke ligegyldigt hvad det skal hedde. Det eneste jeg ved er hvad det ikke skal indeholde.

– mit navn, da det ikke vil handle om mig.

-Det skal ikke indeholde mit mantra “et liv”.

 

Der ud over er jeg åben og jeg ved jo at I derude er gode og kreative og sikkert gerne vil hjælpe mig på plads på denne her ?

Jeg har forhørt mig lidt hos min familie og venner  og de har budt ind med meget forskelligt som jeg deler med jer længere nede. For lige at knytte et par ord på indeholder af sæson 1 vil der være et eldorado af forskellelige emner:

Kærlighed

Ensomhed

Børn og opdragelse

Iværksætteri

Netværk 

Kvindetema i alle afskygninger

Personlig udvikling 

Podcast serien vil henvende sig til mennesker der gerne vil med i dybden på forskellelige emner, og lytte til samtaler der gerne skal være naturlige og umiddelbare. Altså en interessant snak med personer med noget på hjertet.

Jeg starter optagelserne i maj og skal derfor på plads med et navn her i april og jeg vil være EDDER taknemmelig for nogle bud.

Det forslag der vinder bliver honoreret med en eller anden form for taknemmelighed – i form af en gave.

Så hvad kan det hedde ? Mit lille ny barn ? I kan vælge op til 3 favoritter. Kom MEGET gerne med andre bud end dem der er listet op herunder 🙂

Hvad skal min podcast serie hedde ?

View Results

 

Rigtig god weekend.

 

Maise

7 kommentarer

 • Louise

  “ når livet kalder”
  “ grib livet”/ “ carpe diem”
  “ dig mig os”
  “ sol måne stjerner… og alt det ind imellem”
  “ livets stemme”
  “ Helle for livet”
  “M” for…..( Maise, mor , moden, mild, modig ) osv
  Bare et par forslag 🤣

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maise Rygaard

   Eiiiii Louise .. sikke mange gode forslag. 1000 tak for engagementet <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Op, ned, for & bag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maise Rygaard

   Minder mig om forlæns og baglæns 🙂 Det hyggelige tv program fra DR i 80’erne. Kan du huske det ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  “Maise’s Anatomi”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  “Majse’s Anatomi”

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er min plan... og min kommende nye titel