https://www.facebook.com/maiserygaard/Ja, jeg har tabt 5 kg på rekordtfart – Maise Rygaard
Du får hvad du giver

Ja, jeg har tabt 5 kg på rekordtfart

Annonce

Jamen altså…. I vil fandme have nogle svar derude, og gud hvor er det dejligt med den positive opmærksomhed, der lige nu rammer mig, dagligt, og i massive mængde efter jeg har tabt 5 kg på Nupo’s produkter.

Hvorfor?

Historien kort er at der har sneget sig 10 ekstra kilo på over de sidste 4 år. Kom fra et fysisk aktivit job i lufthavnen, til et stillesiddende job i eventbranchen. Og når man både er glad for mad, kage og bobler OG ikke særlig glad for motion …tja ? så tager man på. Mange har skrevet at jeg da ikke er tyk ? og nej det er rigtig nok, men jeg er heller ikke slank og slet ikke ligeså slank som jeg i grunden altid har været. Har ingen overvægt i familien, ligegyldig hvilke retning jeg kigger på stamtræet, så de ekstra kilo er nogle jeg altså selv har ædt mig til 🙂 Jeg er ikke ude efter at blive “modeltynd”, det er slet ikke mig da jeg godt kan lide både røv og patter, men jeg synes ikke jeg har lyst til at ligne en nygravid i 3 eller 4 måned, eller leve videre med muffintops hele vejen rundt, der stiller visse krav til min påklædning. Jeg vil gerne have det godt med mig selv,  derfor har jeg taget en beslutning om at tabe mig.

Så hvorfor lige Nupo ?

Fordi det er nemt, bekvemt, smager godt og er super ukompliceret og hurtigt. Jeg har ikke en hverdag hvor jeg har lyst til at tælle kcal, veje min mad eller skulle taste alt hvad jeg spiser ind i en app. Det er for besværligt og tager for lang tid. Jeg skal ikke overveje hvad jeg kan få til frokost, og stå længe og i tvivl ved frokostbuffeten og være dialog med mig selv om hvad der er klogt at tage på tallerken.  Nej jeg skal bare tage en shake. Jeg slipper for al indre konflikt og slipper for at træffe forkerte beslutninger. Nupo er den mest veldokumenterede pulverkur, og helt igennem anerkendt af eksperter. Læs deres vurdering i denne fine artikel her.

Hvornår & hvordan

Jeg startde min Nuporejse den. 5 august 2019, og har kørt det således:

Hverdage: 3 – 4 shakes i løbet af dagen. Jeg tager 1 scoop pulver og 300 ml vand og nogle isklumper. Stavblenderen gør det smooth og lækkert. ( to af de tre eller fire shakes har en halv frosset banan i )Ellers spiser jeg helt almindelig aftensmad, som man nu spiser i en børnefamilie.

Weekend: Ingen Nupo og har spist som jeg havde lyst, uden overspisning. Meget begrænset alkohol.

Motion: gåture med Emil.

På 3 uger har jeg tabt 5 kilo.

Mål:

Mit mål er at tabe 10 kilo, så jeg er halvvejs. Hurraaaaaaaaa 🙂

Hvad ellers ?

Ved siden af mine pulver shakes spiser jeg dagligt Nupo’s tilskudspiller:

1 x Slim Boost ” Burn my fat” fedtforbrænding se mere her

og de dage hvor jeg føler sult ( som kan tælles på 1 hånd ) spiser jeg

2 x Slim Boost ” Fill my tummy” ( mættende fibre til vægttab) se mere her

Mine yndlingsmag er uden undtagelse ” Chokoladen”.

 

Det I spørger om:

Spiser du ikke noget andet i løbet af dagen ?

Nej det gør jeg ikke 🙂

Hvad drikker du ud over shakes ?

Vand, pepsi Max og en stor iskaffe om morgenen med havremælk.

Spiser du ikke Nupo’s barrer ?

Nej, selv om de smager virkelig godt, minder de mig for meget om chokolade og det har  jeg ikke behov for i mit liv nu, hvor jeg dyrker begrænsningens kunst.

Du tager jo bare det hele på igen bagefter ik ?

Bestemt, hvis jeg gik direkte tilbage til hvad jeg kom fra. Så det ville være en ærgelig strategi at vælge  😉

Er det ikke svært socialt ?

Det plejer en slankekur at være, enig. Men med denne her måde så ligger jeg så lavt på kcal hele ugen så jeg godt kan være social. De 3 uger jeg har været igang har jeg været i Paris, til sommerfest med firmaet, til Copenhagen Pride, haft 13 gæster til tapas på en hverdag, ude og spise og været til 40 års white party. Så tro mig jeg går ikke glip af noget som helst.

Får du det dårligt ?

Nej, på ingen måde, har ikke været været ramt af hovedpine en’ eneste dag, har ikke tabt min energi og har ikke været i dårligt humør. Tværtimod har mine resultater medført en enorm energi, jeg føler mig lækker og super sej at jeg kan og endelig gør noget andet end at tænke sløje tanker om mig selv i Zara’s prøverum, for bagefter at spise videre.

Mener du det virkelig ? Eller er det bare noget du siger fordi Nupo betaler din mad ?

De første 14 dage’s vilde begejstring og 3,6 kg vægttab, var helt mit eget. Jeg kunne aldrig drømme om at reklamere for noget jeg ikke oprigtigt mente var the shit. Jeg ville aldrig leve store dele af mit liv på pulver, fordi jeg fik lidt produkter foræret. Så JA jeg mener hvert et ord venner.

 

Når det er sagt

Så er det jo aldrig sikkert at du vil opleve det nemt og bekvemt som mig, at du kan lide smagen eller kan affinde dig med pulver. Der er mange måder at være på Nupo Diet, nogle lever af det full time og taber 50 kilo eller mere ?! andre bruger det som et supplement til travle morgener eller de dage der ikke er nogle hjemme, og maden ikke er så central.  Så det handler om at gøre det på den måde der er rigtig for dig og dit liv.

Jeg glæder mig til at slippe de sidste 5 kilo og tænker de nok ikke flyver helt så hurtigt af som de første 5..? men lad os se ad…

Flere spørger til en rabatkode, og det skal jeg forsøge at fat i.  Jeg har selv købt ind hos med24.dk, som har super gode priser.

 

Håber du blev klogere 🙂 Ellers kan du finde alle andre svar hos Nupo her.

Tak for støtte og support. I er de bedste.

Maise

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du får hvad du giver