https://www.facebook.com/maiserygaard/Nu som podcaster – Mere end glimmer – Maise Rygaard
Facts fra december

Nu som podcaster – Mere end glimmer

Jamen så skete det ! Lad propperne springe og konfettien dale smukt.

Så længe, har jeg ønsket dette og ligeså længe har jeg udskudt det pga. travlhed og 117 andre ting jeg har bildt mig selv ind har stået i vejen. Lige indtil en fremmed kvinde til et event, fik skubbet nok til mig OG jeg havde 16 dages juleferie, så fik jeg åbnet mikrofonerne og trykket rekord.

Jeg har simpelthen min egen podcast serie, med den bedste radiolyd og skønneste passionerede og gæster med i studiet. Hvert afsnit, hvert sit emne. Ideen er ærlige, ægte og uredigerede samtaler.

Håber du vil lytte med på ” mere end glimmer “.

Du kan lytte til den på:

Spotify HER

Appel Podcast

Podimo

1 afsnit: “Fyrre, fed og ærlig”. Pilotafsnit.  handler om at livet kan være både lort og lagkage. Sammen med gæst Louise Brandstup, kaster vi os ud i en hudløs ærlig kvindesnak og virkeligheden i en verden hvor vi gerne skal være både smukke, perfekte og ikke mindst lykkelige.

2 afsnit: Hvad f@#! skal vi tale om – om Smalltalk, Netværk og Relationer. Sammen med Therese Waltersdorff, ekspert i relationer og netværk,  bliver der åbent for en inspirerende samtale, med god energi og mange fine tips og tricks til hvorfor det er så edder vigtigt at dyrke sit netværk FØR du får brug for det. Hvad skal man tale om fremmede mennekser om ? og hvorfor er det så svært at møde op til et kursus eller arrangement alene ? Lyt og se ellers  mere om Therese her

3 afsnit:Homofabulous – I dette afsnit bliver pagnen hoppet og sammen med Jesper Harboe og Ditte Larsen, der begge er homoseksuelt holder vi en fest mens vi kommer omkring det at springe ud, hvordan det er at leve i Danmark i det homoseksuelle miljø. Vi taler også om fordomme og lytters spørgsmål bl.a hvorfor homomænd ofte har bedre stil end hetromænd.

Jeg har fået så fin feedback og fået lov at dele en af dem, modtaget fra en mandelig lytter. Dette er feedback på afsnit 1, pilot.

De næste afsnit udgives den. 18 januar & 25 januar 2020.

Maise

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facts fra december