https://www.facebook.com/maiserygaard/TOP 5 over de mest rædselsfulde voksenting – Maise Rygaard
Få din "ass" på plads - Mors dag gave

TOP 5 over de mest rædselsfulde voksenting

Maise-175.sh

Kender du det med at føle sig meget ung inden i ?  Netop derfor er der nogle situationer her i dette ansvarsfulde voksenliv, jeg bare har det EDDER anstrengt med. Her kommer min top 5….

1) At være til møde med banken. Jeg føler mig som en 4 årige der har fået lov til at gå til bageren med en seddel hjemmefra for første gang. Jeg forstå ikke hvad min søde bankdame siger når hun taler fag termer ! Kan rigtig godt li’ smalltalk delen hvor vi drikker kaffe og “knytter bånd”, men alt det seriøse …befri mig … er ved at kollapse af mangel på luft for at holde mine indre grineflip tilbage. Jeg er bare ikke typen der fungere til bankmøder !

2) Eftersom jeg er voksen og har min egen telefon, sker det også OFTE at jeg har en telefonsælger i røret. Jeg begriber simpelthen ikke hvordan der kan være forretning i at en fremmed ringer mig op, og ihærdigt forsøger at sælger mig et produkt jeg ALDRIG har manglet, efterspurgt eller ønsket ? I starten var jeg sød og assertiv. Lyttede tålmodigt og sagde nej tak 16 gange i snor. Nu er jeg såååååå ubeskrivelig træt af de igler der stalker mig og nej kære tele sælger fra et energi selskab – jeg er SLET ikke interesseret i dit produkt…. “Jamen vil du da ikke spare penge” siges der i den anden ende som sidste mulige argument ??? Nej det vil jeg ikke ! og den dag jeg vil… så ringer jeg selv ! ARGHHHHHH  ! Jeg har den dybeste medfølelse for alle dem der har netop denne jobfunktion. Må være det værst tænkelige job, efter parkeringsvagt ! Skrig….

3) MADPLAN der ligges 7 dage frem i tiden …. nej nej nej …hvordan har jeg kunne praktisere den øvelse i så mange år ( da jeg var gift og levede med hund og stationcar). Det læner sig jo op af en frivillig depression, at planlægge sit liv og sin mad en hel uge frem. Ikke så mærkeligt man kan blive rigtig ulykkelig lørdag formiddag når man sidder og stirre tomt ud af vinduet og forsøger at mærke hvad man har lyst til at spise en aften 6 dage fremme i tiden !

4) Så kommer toppen af kransekagen så her. Generalforsamling i andelsforeningen !!!! Hvad er nu det for en opfindelse ??? hvad har der nogensiden været galt i alle de “rigtige voksne” tager den tjørn og så lader os andre hoppe i sofaen derhjemme …. ??? I dont get it. Jeg ved virkelig ikke om det er nødvendigt at skifte lister på døre og vinduer  ???…. Det er sådan noget de rigtige voksne ved. Hvordan det lige præcis gik til denne mandag aften at jeg deltog i den første generalforsamling i mit nye hood og jeg først blev forvekslet med advokaten ?? Nogen troede at jeg var advokaten…???  så ser man altså voksen ud. Wowwww. Dernæst ville formanden så gerne have mig med i bestyrelsen. Begge ved vi godt at jeg slet ikke har tid…mennnnn hvis jeg får indflydelse på om vi skal have et brag af en julefrokost og om jeg kan hejse mine små poder op i flagstangen så de kan teste rollen som Ida fra Emil fra Lønneberg, uden at blive smidt på gaden, ja så havde jeg grund nok til at sige JA. Hvilket jeg gjorde. Hurra for uansvarlighed ….. 😉

5) oplyses ikke da jeg som et hvert barn har mistet tålmodigheden nu og vil noget andet end at skrive;-)

Maise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få din "ass" på plads - Mors dag gave