https://www.facebook.com/maiserygaard/Bikini shame ! – Maise Rygaard
Grædende i seng -lykkens tåre

Bikini shame !

 

 

Dove har i øjeblikket en  kampagne kørende, hvor de skriver at undersøgelser viser at 57 % af danske kvinder føler sig utilpas i bikini.

Det er godt nok mange !

Gik i fleksions-mode og overvejede, hvordan jeg selv har det med at vise min krop frem offenligt. Første flashback, var en dag i svømmehallen, jeg stod max højgravid og med min først fødte datter på 11 mrd på armen. Vi var under bruseren, jeg var nøgen og trumle rund. Jeg er så åbenbart typen der tager 26 kilo på når jeg er gravid. Men der stod vi og alt var hyggeligt indtil en stemme bag mig sagde ” guddddd hejjjjjj Maiseeeeeee” …

Åhhhh nej tænkte jeg, der sker bare ikke, ikke nu elefant stor og nøgen. Vendte rundt og fik øje på en glad kollega jeg ikke havde set i over et år. Kollegaen havde naturligvis pæn og sober badedragt på, mens jeg stod der med metervis af bart skind. Vi skulle så igennem hele remsen : hvordan er det at være mor ?? hvad er der sket på job ?? hvordan hun havde det ?? osv osv osv… jeg var seriøst ved at DØ, mens jeg med størst tænkelige ubehag forsøgte at se helt afslappet ud, det var en kende svært da min 11 måneders datter sad tandløs og lalleglad og hev løs i mine brystvorter og jeg samtidig tænkte på hvordan min intimbarbering i grunden var gået nu jeg ikke kunne se arrangementet for mave !!! …..

Jeg mener når jeg skriver at ALT havde været anderledes hvis jeg dog bare havde haft tøj på !!!!!!!!

Endelig var samtalen slut og vi kunne tulle i vandet og hygge os, jeg var lettet, ude af fare for at blive vurderet på min fysik og så i den tilstand….

 

 

Så derfor er du med i de 57 % så tag en flyver langt væk og vær lækker i din bikini i fred eller VÆLG EN SVØMMEHAL LANGT VÆK FRA DIT NÆROMRÅDE !

Bingo.. jeg har lært lektien ! Muhahahahahahaha

Maise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grædende i seng -lykkens tåre