https://www.facebook.com/maiserygaard/Kan mit barn lide min kæreste ? -Maise Rygaard – Maise Rygaard
Hårvitaminer Rocks - HairLust Hair Gummies

Kan mit barn lide min kæreste ? -Maise Rygaard

img_7811

“Hvad hvis mine piger ikke kan li min kæreste”.

Det var afgjort en af de første katastrofetanker, der fløj gennem mit hoved, da jeg for år tilbage blev skilt og stod med tåspidsen på startlinjen til et meget nyt liv.

Får jeg nogensinde en kæreste ? Hvor længe vil jeg mon være alene ? Hvad er det overhoved jeg ønsker mig ? Hvad siger børnene ? Tænk hvis de aldrig vil synes om en kommende kærester ? Tankerne var mange og komplekse, fyldt med en masse bekymringer om noget jeg ikke anede hvad var ?!

Min mor delte min bekymring ” ja de børn er jo forfærdige mor-syge så det kan da muligvis blive svært “.

Man kan simpelthen bekymre sig i stykker om det ene og det andet – hvad nu hvis ? Min røv er spids.

Pigerne og jeg har en halv fod ud af landet, vi rejser sydpå i nat og min ene datter spurgte mig i den fineste interesse hvornår jeg kunne se min kæreste for sidste gang, inden vi rejste. ” i morgen kommer han forbi bureauet og spiser frokost med mig ” var svaret . Hun lyste op i det største smil og gik fluks i krig på værelset med sit kreative udstyr.

I morges stak hun  mig den her i hånden og sagde ” Hils ” … ❤️

img_7825

Jeg behøves vist ikke at beskrive hvor dejligt det føles, at hun anerkender mit forhold og har fået en rigtig god start med mit valg i kærlighed ❤️

img_7823

 

Jeg er simpelthen så glad !

 

Maise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårvitaminer Rocks - HairLust Hair Gummies