https://www.facebook.com/maiserygaard/Forkælet møgunge – Maise Rygaard – Maise Rygaard
Ketchup trick til grønt pool hår - Maise Rygaard

Forkælet møgunge – Maise Rygaard

f789b23e-8aa3-460b-b30e-06ad31ca8ba5

” Hvad ønsker du dig i fødselsdagsgave ” sms’en var fra min mor.

” En ny Iphone ville være så lækkert” svarede jeg.

” Mummmm har du ikke andre ønsker, den koster 7.000 kr? ” skrev hun

” Jo da et nyt køkken, en porsche cayenne eller en rejser til Hawaii”…

Psykoligst mindfucking da Iphonen nu fremstod som det vildeste knaldtilbud.

Ha ha total møgunge, men ovendt er jeg vokset op med at man kan ønske sig ALT i denne verden, så længe man ikke bliver skuffet over ikke at få det. Jeg blev slet ikke spor skuffet over ikke at få en ny bil, et køkken eller en ferie. For jeg fik en ny Iphone som er jeg PIV glad for 😉

Sådan en telefon er livsnødvendig, et arbejdsredskab og suveræn god underholdning. Mens jeg pakkede den op i går sad min mor og mumlede hen over bordet til min kæreste, noget om at jeg er en forkælet møgunge, og det er jeg da. Men en taknemmelig en’ af slagsens. Jeg er jo i den situation at jeg ikke har nogen søskende at skulle dele med. Et vilkår jeg hele mit liv har drømt om var anderledes, og nu jeg er enebarn så nyder jeg alså at være en “forkælet møgunge”… når man lige smager lidt på det ord så passer det bare slet ikke til at være 40 år 😉 ha ha …Men jeg føler mig simpelthen heller ikke spor voksen, blot lidt ældre end sidste år.

Når det er sagt er jeg blevet begavet til langt op over begge øre og har simpelthen indkasseret hele to ferier – til Paris og til Nice – og skal for det ikke er løgn til Berlin om en god månedstid. From Paris to Berlin… Jeg glæder mig helt vildt.

Livet er godt. Det har været tæske lækkert at fylde 40 år ! Nu skal det næste årti bare ædes, nydes, udfordres, leves, indåndes med alt hvad det vil byde på at besværligheder, udfordringer, udvikling, læring, glæder, sorger, sjov, oplevelser og kærlighed –  Ét liv !!!

cdd22075-7869-470b-bf1c-39e8289bce59

Maise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ketchup trick til grønt pool hår - Maise Rygaard