https://www.facebook.com/maiserygaard/Hypnose & forsvundne stiletter – Maise Rygaard – Maise Rygaard
Elevatorvægt - Maise Rygaard

Hypnose & forsvundne stiletter – Maise Rygaard

 

54e5a3ba-0989-4d9c-b7fa-59a28b2b4e2f

Så gik bloggen da lige i stå, ligesom jeg havde taget en beslutning om at skrive lidt mere. Skylden kan jeg kaste direkte på en ualmindelig sjov bytur sidste weekend, da det har faktisk taget en uges tid at komme sig, sådan 100 % – og ja jeg tænker det samme som du. Jeg ER efterhånden blevet for gammel til at gå ud når det er i 5 gear fra kl.18 til o5.

Sagen var at jeg endte med at sove hos mine forældre i en sejlende kæmpe brandert. Da mine forældre stod på næste morgen var det til synet af et par fremmede herre sko i deres entre’ ! Jeg ved ikke hvad der er løbet igennem deres hoveder ? og ønsker heller ikke at vide det, da Mr. Snack var ude af landet og de hvide Samsø Samsø sneakers  umuligt kunne være hans.

Da jeg stod op viste jeg heller ikke hvis skoene var ?  men det var hvad jeg kom hjem i og mine stiletter var out of sight ! Ha ha ja det er sku morsomt.

07def51d-ef25-4480-94d5-b1cd68039b30

I morgen skal jeg forbi Nyhavn og ind i en frisør salon, der ligger mine sko i en pose og i salonen arbejder den mand som havde dem på det meste af aftenen. Ja det var en FANTASTISK aften på GAY 😉 og tak til facebook for at gøre det muligt at finde ud af ALT ved grundig stalking.

Tidligere på aftenen var det meget mere pænt og helt igennem super tjekket da jeg var til middag i Illums Bolighus, eller altså det var en lejlighed på Østerbro der ligner så meget at man som en naturlig ting famler efter sit dankort i lommer, mens man ivrigt kigger på de fine udstillinger af Royal Copenhagen. 🙂 Meget voksent og fascinerende for eń som mig hvor ALT service kommer fra Ikea.

aca03252-497b-442c-ad1e-44e958081b10

633a1b45-7ff4-4b33-98a1-b9a9ef6ed064

d33a3399-8701-4f20-b8f4-1881c1c2e4bb

bd88a0d1-d0f9-4796-927a-639ccc56ba9d

 

Ugen er røget af sted i arbejde, arbejde og så lidt mere arbejde. Dog var der også tid til vi selv på bureauet kunne komme lidt ud og lege. Fik prøvet en masse aktiviteter sammen b.la  Crazy Kart der var MEGA sjovt. Som en sindsyg “indkøbsvogn” på 4 ukontrollerede hjul. Super grineflip!

 

93e20d72-df10-4b87-922f-4cb89db7d4e6

 

Og så kom min Mr. Snack  ENDELIG hjem igen. Tal om mit dopamin niveau har sprunget alle rammer ! Holy moses den mand får mit hjerte til at slå så hårdt !

Weekenden står på børnehygge, vi skal max gasse den og så har jeg beslutter mig for at overgive mig til hypnose, efter jeg for år tilbage havde virkelig gode resultater. Der kommer mere om det i nærmeste fremtid.

Rigtig god weekend.

Tak fordi du læste med.

Maise

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elevatorvægt - Maise Rygaard