https://www.facebook.com/maiserygaard/Hvor fa’n er au pairen ?- Maise Rygaard – Maise Rygaard
Sådan mødte jeg kærligheden...igen

Hvor fa’n er au pairen ?- Maise Rygaard

5b1241c3-5e28-4734-a70f-9b61f512c388

I søndag lå jeg med semi tømmermænd hos min massør ,med light snacks i maven fra Mc D og følte mig ærligt talt all round smadret. En tilstand, der før aftenens julefrokost, havde forfulgt mig i flere dage. Kender I det når man føler sig kronisk utilpas og flad ?

2.gear ud af 5. hader simpelthen at have det sådan. Så heller et par dage i feber helvede og så tilbage i 5.gear. Massøren afbrød mine tanker” Maise nu følger jeg dig jo nettet, og jeg har tit tænkt på om alt altid er så pænt hjemme hos dig ?du har styr på det hva’ ? Kunne du ikke lave et indlæg hvor viser din uperfekte side, hvor alt rodet osv”….

Mmmmm jo det kunne jeg da godt. Nu er det bare sådan at mit hjem sjældent roder, sådan rigtigt. Efter at være  vokset op med en gigant kontrolfreak af en mor, så kan jeg faktisk slet ikke slappe af i hjemligt rod. Andres rod genere mig ikke. Mit rod foregår indvendigt. Er det ikke det man siger ? Ydre orden indre kaos – og omvendt ?

Hele ugen har jeg slæbt mig rundt og på en tur forbi HR chefens kontor( for at nasse panodil ) ønskede jeg højt at få en tur i gulvet med feber så jeg for filan snart kunne kommer videre. Samme aften fik jeg hammer høj feber, det samme gjorde min yngste datter så vi havde en varm og umulig nat sammen. Dagen efter blev vi hjemme, min første dag hvor jeg måtte vise åbenlys svaghed på job !! Arghhh passede mig absolut ikke. Braaaa…. Selv om vi begge havde over 39 i feber og jeg mildest talt ikke kunne overskue at holde mig vågen med et barn der  trods sygdom ville spille spil, pruttes på maven, snakke, lave tegne konkurrence og 100 andre ting …hun kedet sig og ormede sig rundt under sofabordet i irritation over  jeg var så kedelig. Shit mand, hvor er der en anden voksen henne i sådan en situation ? eller en au pair ? Bare en eller anden. Meget uperfekt dag, tænkte på min massør og hun skulle se mig nu. Særligt da min firmatelefon blev ved at kime og jeg talte med kunder iført nattøj under dynen, mens jeg forsøgte at lyde som en der sad på kontoret og var sprit frisk … Man er vel heltinde ?! eller er det regulær dumhed ikke bare at slippe, være uperfekt og  syg ?

I dag er det fredag, den helt store julefrokost night. Nogle af mine dejlige venner er ude med deres firma og havde brug for børnepasning, de manglede tydeligvis også en au pair 😉 Så den sagde jeg da ja til for 100 år siden.  4 unger til overnatning og hjemmebagte nutellaboller lørdag morgen. Ved tanken om det arrangement i dag, ku jeg næsten tude for jeg er da overhoved ikke rask. Kom så i tanken om hvor nemt det faktisk er at have flere børn i huset. Legeaftaler er jo den VILDESTE fribillet, da den sidste de gider at hænge ud med ? – er mig.

883f1cd4-8203-451c-862f-8621d07b6a8b

Tilmed er det lykkes at sælge dem ideen om det er mega sejt at lave aftensmad, når man er 4 sammen i køkkenet, den åd de … master chef typer. Og har fået serveret dansk vand i champagneglas og set danseshow de sidste 2 timer, yes det spiller. Au pair må godt holde fri så.  Det er 1. december og der er dømt julekalender, det er jo helt vildt så meget julebørneflimmer der er fra kl.16 til 21. Program her. Smart for så tier de tilmed  stille ! Bingo.

Rigtig god weekend. Helt uperfekte hilsner herfra 🙂

Maise

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan mødte jeg kærligheden...igen