https://www.facebook.com/maiserygaard/Søvnløs December – Maise Rygaard – Maise Rygaard
Nisseversitet - Maise Rygaard

Søvnløs December – Maise Rygaard

Man ved når man står i Bilka den.22 december  kl.03:15 at den ikke er helt god. Mængden af kortisol er simpelthen for høj, til at kunne give sig hen til søvnen.

 

JULESTRESS 

Det er et sammenfald af mange forskellige elementer, der gør at jeg har sovet helt umenneskelig lidt de sidste uger. Arbejdspres, private ting jeg har skulle tage hånd om, et eldorado af aftaler og praktiske ting og gøremål. Støn ! Hamsterhjulet er total out off control, og jeg har simpelthen gabt over ALT for meget hele denne måned. Kender du følelsen af at være så presset, at man kan mærke halsen snøre sig sammen og tårene presser sig på ved den mindste ting der ikke lige spiller. Sådan har jeg det !

Forfærdeligt. Jeg føler dybt med mennesker der er stresset, eller på anden måde lever i længere tid uden adgang til deres sædvanlige ressourcer.

BREMS

Jeg har sat en KÆMPE bjælke i min kalender i 2018 hvor der står: BREMS !!!! Det er samtidig et punkt jeg arbejder med lige nu hos min Coach Bettina, kunsten at styre sit liv, så man ikke brænde helt ud midt i det der skulle være årets hyggeligste tid. Tænker det går bedre næste år.

Jeg har talt med en del (typsik kvinder ) der har det meget identisk og oplever denne måned helt crazy travl. Jo alt andet end meningen. Misforstået december ?! Jeg skulle have gjort som min mor, skredet til sydens sol og sommer med en veninde og vendt retur den.23 🙂 Klogt træk mutti ❤️

25017024_157479398217469_592845365342896128_n1

Menneskestyrt & Kærlighed

I går da jeg landede i armene på min kæreste, i det der mest af alt mindede om et regulært menneske styrt, fik jeg verdens længste kram og et glas iskold rose’. Herefter blev der sørget for mad og jeg blev lagt i seng.

6fc03ce0-cd39-40ec-bf1b-ed6df513ade4

Hvor heldig har man lov at være. Desværre drak jeg ikke rose’ nok, til at kunne sove hele natten og ender derfor i Bilka 🙈 (som den eneste )

25158237_920474961453248_8263517046059691577_n

7bbb0941-1a95-456a-bf55-96e2ff1a519e

Taknemmelighed

Lige nu glæder jeg mig til et dybt tiltrængt pusterum, hvor julefreden kan lade sig sænke med Mr. Snack i morgen, på et romantisk hotel. Vi skal fejre lillejuleaften sammen i komplet fred og ro. 2 somhed på programmet❤️ Herefter skal jeg besøge min far’s grav med børnene og sender ham al den kærlighed der bor i mig og så glæder jeg mig VIRKELIG til at sidde tungt i sofaen juleaften og betragte pigerne flå deres julegaver op omgivet af familie og venner.

Der er altid noget at være glad og taknemmelig  over 🙏🏻

Glædelig jul

Jeg håber du indtager julen i en dejlige afbalanceret tilstand og ønsker dig de skønneste, varmeste og fineste juledage❤️

Gaven her er en julegave fra min kære (næsten) nabo Mascha Vang, den ramte plet på “ Don’t ask” 😄

bloominv-vinglas-o85xh21cm

 

Tak fordi du læste med og husk …

37d8c156-7f5c-45c0-9f2a-aed935fb9c4f

 

Maise

2 kommentarer

  • Hey Maise, rigtig glædelig jul til dig og dine ynglings ❤️ – det er selvfølgelig bare retorik, men der ligger jo en tanke og holdning bag. Så…. mår du skal besøge din fars sted så kunne du prøve at tage imod al den kærlighed han har til dig ❤️🙏🏼

    Ved godt det næsten er same same – men du lyder til at trænge til en faders kærlige omsorg og den er der – du skal jo bare tage imod den. Kram og håber det læses i den ånd det er skrevet ❤️🎅🏼 Camilla

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hey Maise, rigtig glædelig jul til dig og dine ynglings ❤️ – det er selvfølgelig bare retorik, men der ligger jo en tanke og holdning bag. Så…. mår du skal besøge din fars sted så kunne du prøve at tage imod al den kærlighed han har til dig ❤️🙏🏼

    Ved godt det næsten er same same – men du lyder til at trænge til en faders kærlige omsorg og den er der – du skal jo bare tage imod den. Kram og håber det læses i een ånd det er skrevet ❤️🎅🏼

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nisseversitet - Maise Rygaard