https://www.facebook.com/maiserygaard/Hulu bulu – Maise hvor er du henne ? – Maise Rygaard
Lev langsomt uden stress

Hulu bulu – Maise hvor er du henne ?

Kan I huske sangen Hulu bulu – Lotte, hvor er du henne ? Børnesangen fra 1988 ?

Jeg har simpelthen lavet den vildeste “online houdini” de sidste 2,5 uge. Med afsæt i mit sidste blogindlæg (som du kan læse her ) der handlede om at leve langsomt, har det været nøjagtigt hvad jeg har haft behov for. Det kræver et vist overskud, dag efter dag at lave instragram historier fra sit liv, tage billeder i flæg, og skrive løs om stort og småt fra ens hverdag.

Shit det har været dejligt med en lang, velfortjent pause/ferie, nu jeg  i næste uge kan fejre bloggens 3 års fødselsdag.

De sidste 2 weekender har jeg været i sommerhus. Goshhhhh det var været så skønt at komme ud af byen og ud i ingenting. Nej tak til til julefrokost og fødselsdage og ja tak til ro, hvile, healing og langsomme dage.

Mine læsertal tyder på jeg har været savnet ! I er så super søde….så jeg vil blot sige at jeg lever og er så småt tilbage igen 🙂

Nogengange skal man ikke forklare så meget, men blot leve, føle, mærke og handle på det der er vigtigt.

9033becc-d641-417d-871e-74b1ac8b3fe3

( og ja jeg har tabt mig 2,5 kg så væddemålet med mine kollegaer går præcis som det skal )

Ét liv <3

Maise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lev langsomt uden stress