https://www.facebook.com/maiserygaard/Jeg er gået viralt – med bland selv slik – Maise Rygaard
Frossen banan - børne favorit

Jeg er gået viralt – med bland selv slik

 9a0bccd9-cc31-4b54-9a6a-8f03be15df88

Du kender det godt ! Du træder ind i slikbutikken og mødes af den mest eventyrlige duft i verden, du ser dig omkring .. der er lækkerier nok til et helt liv – eller 16.

Som et lille barn ryger alle dine planer om modstandskraft i et’ med vasken. Du er fanget og helt igennem draget af den sukkersøde duft, der minder dig om alle de hyggelige stunder du haft med bland selv slik.  Bevæbnet med plastikske og pose fungere du pludselig som taktfast mekanisk gravko, mens du mundvædende fylder din pose med alle dine  favoritter.

 

 

Armbåndsure, Amar’ bidder, black bananas, bløde bjørne, brio karameller, chokofanter, chokolade guld penge, chokolade/lakridskugler, click mix, cola sutter og djunglevrål. Før du har nået til E i alfabetet har du fyldt en pose så stor og lækker. Hvad så med surt, skum, engelsk vingummi, jellybeans, skittles & lakridskonfekt ?  Valgmulighederne er ikke til at bære, for det indre barn du stadig har inden i dig. Måske overvejer du om du forsat opføre dig som en sulten labrador når du er pensionist ? Kan man stadig være så begejstret for bland selv slik når man bliver ældre ?

 

I sidste uge delte jeg et billeder på min facebook blog side, det netop omhandler denne craving for bland selv slik, og jeg kan til min store lettelse se, at jeg ikke er den eneste med disse tilbøjeligheder. Billedet har en reach på 69.000  fra min side, 1.900 mennesker har tagget, en de kender med samme tilbøjelighed og det er delt et utal af gange.

Så til alle jer der, ligesom mig ELSKER bland selv slik så er her en lille test, så du kan udvide din horisont med noget så interessant som : Hvis du var et stykke blad selv slik ? hvilket et var du så ?

Tag testen her 

Det er lørdag, det er weekend og ja det er alle grunde til at spise bland selv slik.

Jeg drager i morgen til Sverige med min Hunk ( buisness, pleasure & bland selv slik) .. Anyone der skal have en pose med  ???

Billeder jeg nævner i indlægget er dette, som jeg selv faldt over på instagram.

 

0cec4250-8a5d-454e-be1b-6b04e436f688

Jeg er ikke frygtelig aktiv på bloggen i øjeblikket (desværre), højsæsonen står for døren i min branche med sociale virksomheds arrangementer. Frem til sommerferien er jeg helt spændt op med arbejde. MEN jeg er vældig aktiv på instagram og særligt på min story, hvor du skal være meget velkommen til at kigge med på alt hvad jeg render og laver. Link til min instagram her

 

RIGTIG god weekend.

Maise

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frossen banan - børne favorit