https://www.facebook.com/maiserygaard/Ensomhed ? som aleneforældre… – Maise Rygaard
Styrk dit barn i skolen

Ensomhed ? som aleneforældre…

Reklame.

Ensomhed er et svært begreb, og i virkeligheden lidt tabubelagt at sige at man kan følge sig ensom, selv om man er omgivet af børn. Jeg har tidligere skrevet om det at være meget alene med sine børn, på den ene side ligger der abnorme gaver i den to eller tresomhed man opnår, den fine symbiose der opstår når man laver alt sammen -altid.

Omvendt ligger der også – for mig – en form for smerte. Det er mest når vi er ude blandt andre familier, at jeg lægger mærke til at andre voksne er omkring andre voksne med deres børn. Seneste frisk eksempel var en af de varme dage hvor jeg sad som en sandfigur limet fast til breden og kiggede på pigerne bade i timevis, alt i mens jeg blev belejret fra alle sider af familier eller sammenbragte familier der grillede og hoppede rundt i vandet sammen. Mine børn ville bare gerne lege med hinanden og så er 3 timer længe at sidde og spejde ud over havet og reflekterer over hvor uendelige mange gange jeg har været i matchende situationer uden at dele øjeblikket med en anden voksen. Jeg kan virkelig godt savne selskab, trods jeg jo har masser af bekendte, nogle få men virkelig tætte venner, en familie og min drømmemand ved min side. Så er faktum dog stadig at jeg bor alene med mine piger og foretager mig langt det meste alene med dem.

Og mine damer og herre her kommer så hele årsagen til dette indlæg, for der findes nemli’ et nyere forrum for enlige forældre, og bliv nu ikke forstyrret af navnet for det har ikke noget med dating at gøre eller har noget at sige om du har en kæreste eller ej. Navnet på forummet er singleplus.dk og er en ny platform hvor enlige forældre kan deltage i arrangementer sammen, deltage i debatter, ferier, fællesspisning, få rabatter til f.eks rejser og oprette legeaftaler.

Der er i snit 8 daglige events hver eneste dag. Så kunne du være nysgerrig på at møde nye mennesker, få masser af oplevelser og inspiration så kig nærmere på singleplus.dk. På Langelandsfestivalen har singleplus deres helt eget område med ca. 500 deltagere.

Tilmed findes der et vældig godt debatforum, med ekstrem høj aktivitet, hvor man kan få inspiration og gode råd til livet som enligforældre.

Jeg synes det er en VIRKELIG god ide til fællesskabet, med børnenes interesser som omdrejningspunkt. Se meget mere HER

Håber det måske kunne inspirere 🙂

Maise

6 kommentarer

 • Tomas

  Du er vel ikke alene med børnene? Jacob har et par stykker og I er vel lidt fælles der? 😊 God sommer til jer ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tomas

  Du er vel ikke alene med børnene? Jacob har et par stykker og I er vel lidt fælles der? 😊 Super

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regin

  Hvordan kan jordens smukkeste kvinde være single???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maise Rygaard

   Regin din bandit, du læser ikke hvad jeg skriver 🙂 Jeg er ikke single, trods det er jeg nu stadig alene med mine børn 🙂 Tak for pæne ord.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Regin igen

   Jamen krafthelvede Ivan…. Jeg havde lige overset det med drømmemanden…
   Meen “uden at dele øjeblikket med en anden voksen” Lyder sgu ret single i min verden!!!! Eller hva? Så måske drømmemanden må tage et skridt videre? Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Regin

   Jamen krafthelvet Ivab… Jeg havde sgu lige overset det med drømmemanden….
   Meeen “uden at dele øjeblikket med en anden voksen” Lyder ret single i min verden!? Så måske drømmemanden må tage skridtet videre?? Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Styrk dit barn i skolen