https://www.facebook.com/maiserygaard/Warning – Crazy hundedame forude – Maise Rygaard
Ensomhed ? som aleneforældre...

Warning – Crazy hundedame forude

Emil Rygaard ! Kunne måske lyde som den søn jeg aldrig fik ? 🙂

Der ligger intet babyafsavn i beslutningen om at få en hundehvalp denne sommer, men et afsavn af at have hund. Hele livet har  jeg har været hundesøster/ eller hundemor.

Ja !man køber sig til en masse forpligtelser, man er mere bundet til hjemmet og det er heller ikke en økonomisk lukrativ beslutning.  Til gengæld for man ubetinget kærlighed, altid godt humør, en ven for livet, en af gå tur med mange gange dagen. En at lege med, og en at tale med når børnene er væk.

Det er en kærlighed der er 100 % stabil. Jeg elsker hunde, elsker deres hengivenhed og alt det de kaster af sig. I skrivende stund er der 12 dage til vores 3 kløver bliver til et 4 kløver. Vi udvider familien og er du vimmer vi glæder os.

Emil er født i jylland, et godt stykke oppe, så vi har ikke mødt ham IRL endnu, men menneskemoderen er simpelthen så sød til at sende os videoer, billeder og fortælle hvordan han er, hvad han render og laver osv. Selv fødslen har jeg set. Mangler vel kun at facetime med ham 😉 Har aldrig forestillet mig at blive inddraget så meget i vores hundehvalps liv. Det er så herligt fordi vi – trods afstanden – føler os knyttet til ham allerede.

Emil er en pomerania, en selskabshund der elsker at være social og ikke ligger i den krævende ende motionsmæssigt, dog kræver pelsen en hel del. Som hund som ejer 😉

Jeg glæder mig til vi rigtig kan vise flere billeder af vores lille mand. Dør næsten langsomt i lykkerus blot ved tanken om han snart er hos os hver eneste dag… og til jer der vil sige ” du skal op om natten” “du skal til hundetræning” ” du skal tørre tis og pølser op” – JA det skal jeg og jeg glæder mig til hver en søvnløs nat, tissetår, nedgnavede paneler og endnu et levende væsen der kræver min opmærksomhed 24/7.

Emil vi er klar <3 Der er gelato hundeis i fryseren, vi har købt 4 hårbørster, en tandbørste, en fint rundsyet kernelæder halsbånd og snor til fine anledninger og NATURLIGVIS en enhjørning bidebamse.

Beklager på forhånd hvis hvalpespam tager overhånd, I kan nå at deaktivere forbindelse omkring 1 juli 😉 Håber dog I bliver hængende igennem den værste psykotiske periode som crazy hundedame.

Maise

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ensomhed ? som aleneforældre...