https://www.facebook.com/maiserygaard/Malmö – med skolebarn – Maise Rygaard
Hamburg - anbefalinger

Malmö – med skolebarn

Lige landet på skjoldet midt på divaen, med det brede smil på læben, efter at være hjemvendt fra den dejligste lille get-away med min 10 årige datter. Da hun havde fødselsdag i sommers, ønskede hun sig  et nyt værelse og en alenetur med mig. Synes hun havde fortjent begge dele, nu det var første runde fødselsdag. Så vi har været afsted denne weekend. Reeltset var det kun 1 døgn, men føles alligevel som om vi har fået en større oplevelse end hvad 24 timer lyder til at kunne repræsentere.

Jeg har været i Malmø forholdvis mange gange, men ikke på en mor-datter tur på denne måde før.

Derfor vil jeg gerne dele vores oplevelser med jer, måske nogen kunne nive lidt inspiration 🙂

Hotel:

Vi boede midt i det hele på Elite Plaza, 4 stjernet. Hoteller klare sig som ” fremragende “på div. rating sider.

Jeg har boet der før og købt opholdet på app’en ” Secret Escapes” som jeg ofte benytter mig af. Næste gang vil jeg bo på MJs som eftersigende skulle være umådeligt fedt (og også et tilbud på Secret Escapes, faktisk ligenu med 60 % rabat det næste døgn )

Shopping:

Vi er jo piger så naturligvis skulle vi ud og ose lidt. Mit barn skulle have vinterjakke og vinterstøvler og da den svenske krone stadig er forbavsende lav, kan det absolut godt betale sig at gøre nogle af sine lidt mere kostbare indkøb i Sverige.

Vi var i et desinger outlet “Swe Outlet “i Arlöv, udemærket udvalg til både børn, kvinder og mænd. Det er en’ butik med en stort en af slagsen, med mange lækre brands. Gå ikke glip af bager udsalget i nabobutikken. Er du til de svenske havreboller ?  der er en dansk romkugle,  der blot smager bedre end fuglene synger …må du ikke missen en HEL stor kasse af dem for 70 sek. Bagefter kørte vi til Emporia som har alt, bare billigere.

Dem der følger tæt med på mine kanaler ved jeg har et stort hjerte for loppemarkeder, så vi fandt det svenske  ” Loppis Lounge ” som er svaret på Dragørs ” kræmmergården” og vi fik som altid købt lidt til alle.

Og så er der bland selv slikket … bare gå ind hvor det passer dig – eller hos “Sweets” der har et gigant udvalg.

Mad:

Spiser helt fast på Texas Long Horn, bøf restaurant uden bordbestilling. Deres sodavandskrus kommer direkte fra fryseren og det er bare helt low key og meget afslappet. Ligger 3 minutters gang fra Elite hotellet. Elsker at komme der.

Det er også oplagt at besøge Malmö Saluhall, som er det sveske svar på Torvehallerne i København.

Ellers byder Malmø på masser af top hippe steder med højt niveau indenfor gastronomien verden.

Oplevelser:

Turning Torso, et ingniør mesterværk, en skyskraber. Skandinaviens højeste bygning og Europas næsthøjeste beboelsesejendom, kun overgået af et tårn i Moskva. Turning Torso ligger i Västra Hamnen, som også er et godt sted at smide en flaskepost i havet 😁, hvis man har sådanne lyster. Vi hyggede os virkelig med at skrive brevet, på dansk og engelsk og håber den en dag bliver fundet.

 

 

Hvis I vil højt op og spise og få lidt godt at drikke, kan det ske i Malmö Live Skybar. Tårnet ligger i forbindelse med Clarion Hotel og Congressen, også lige midt i det hele.

Min plan var at vi skulle ud i naturen og se Torups slott & slottspark, som skulle være rigtig fint og interessant. Dog rakte tiden ikke på denne tur, da vi sov virkelig længe i stedet.

 

 

Status:

Min datter sad tilfreds og mæt på livet da vi susede over broen og hjem, mens hun kiggede ud over havet sagde hun ” mor ? denne her tur glemmer jeg aldrig”. Hvor er jeg dog lykkelig over at kunne gøre hende så glad, at give hende mit nærvær og opmærksomhed og skabe et så stærkt minde på kun 24 timer.

Jeg elsker dig Annabell <3

 

Maise

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hamburg - anbefalinger