https://www.facebook.com/maiserygaard/… og vupti var det 2019 – Maise Rygaard
Malmö - med skolebarn

… og vupti var det 2019

Året 2018 blev ikke mit største blogger år ! Til gengæld var det  jo i stedet  et stort sports år for mig .…..eller nej 😊 Ej det blev året hvor fik lidt noget mere ro på min fritid. Når jeg sådan tænker lidt nærmere over det, så har jeg faktisk ikke fået udrettet det store ved siden af mit eventjob, modsat de sidste foregående år, hvor jeg har blogget løs, holdt foredrag, startet en webshop, haft salgsjobs ved siden af og haft virkelig mange forskellige bolde i luften.

Måske jeg blev træt af kronisk tidspres ? følelsen af altid at skulle noget hvert eneste minut ? Mæt af de lange tekster ? Alle billederne der gerne skal understøtte de skrevne ord ? Måske er det Jacobs ro og privathed der har smittet mig ? Måske har jeg blot reddet bølgen og delt og fortalt det jeg ville og behovet ikke er blinkende stort længere ?! Jeg ved det ærlig talt ikke, men jeg ved at jeg ikke har savnet det og i stedet har hygget mig virkelig meget istedet på instagram, mest på storyen som jeg virkelig synes er hyggelig, nem, hurtig og et godt sted at holde nerven med følgerne. Det er lige mig 😊 Du er MEGET velkommen der

 

Jeg kiggede lige på min læserstatistik som overraskende nok stadig har en del daglig trafik, trods jeg ikke poster indehold. Tak for det. Fik faktisk lyst til lige at sige hej og ønske alle godt nytår.

 

Mit 2018 har været fuld af en masse, både godt og skidt, med stor fokus på kærlighed og oplevelser. Men også smerte med 2 diskusprolapser der tog et par måneder ud af året hvor jeg var i store smerter, åd så meget medicin og har gået til utallige lægetjek og behandlinger. Nu er jeg smertefri og GUDE taknemmelig for ikke at leve med daglige smerter. Læs mere om det her

Mit forhold til børnenes far er blevet markant bedre i 2018, og det gør en gigant forskel for min generelle trivsel, og i sidste ende bliver jeg derved også en endnu bedre mor. Det er godt for børnene at vi faktisk har lyst til at tilbringe tid sammen, og det ikke er noget der bliver gjort fordi det er det’ alle artikler foreskriver er en god ide at gøre for barnet. Jeg tror virkelig ikke på det gavner nogle at tilbringe fælles tid til arrangementer og andet mm man ret faktisk føler for det – oprigtigt helt inden i hjertet. Børnene kan så tydeligt mærke hvad det er sandt eller ej. Heldigvis er bagspejlet meget lille i forhold til forruden 😊 Love that.

2019 kommer til at byde på noget nyt, jeg er ikke landet på den helt rigtig formel endnu, men jeg ønsker at få hul på noget mere ”mig”, jeg har svært ved “bare” at stå op hver morgen, tage på job (som jeg er skide glad for ), hente børn, lave mad, være praktisk, gå i seng – repeat.

Et’ liv ! Vil gerne have ild i min indre passion og bruge dette ene liv så godt jeg overhoved kan. Måske skal jeg læse meta kognitiv psykologi, måske vil jeg overbygge på mine NLP uddannelser, måske vil jeg skrive et foredrag om at få røven ud over rampen. Det kunne hedde et’ liv ? Måske det er noget helt 4 ? Tankerne er mange og mulighederne utallige…

Jeg har ingen konkrete nytårsforsætter andet end jeg skal spise helt stramt de næste 1,5 uge til jeg smutter på honeymoon med Jacob. Okay vi er jo ikke blevet gift, så det er ikke en rigtig honeymoon, selv om sommerfuglene i maven føles om det var. Det er kun anden gang i mit liv jeg ikke skal se mine små mussepiger i en hel uge, Jacob ville gerne rejse 14 dage men det KAN jeg simpelthen ikke (endnu). Så vi starter med en trænings tur på 8 dage. Total hønemor I know… Arbejder på det, og på alle de der skyggesider vi alle sammen slæber rundt på 🙂

 

Jeg vil blot ønske godt nytår og læne mig tungt op af dronnings tale ” det handler ikke om hvordan du ser ud eller hvad du har opnået, det handler om hvem du er og hvordan du er overfor andre” !

Maise

2 kommentarer

 • VenterPaaVinBlog

  Godt nytår, håber I får en go’ ferie! 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maise Rygaard

   1000 tak 🙂 Og kæmpe godt nytår til dig …

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Malmö - med skolebarn