https://www.facebook.com/maiserygaard/Mine mandlige single venner – Maise Rygaard
Skal vi tale lidt om Thailand ?

Mine mandlige single venner

Hjemme fra job, sent i dag. Vores søde hundepasser har taget sig af Emil, hver eneste gang hun er hos os føler jeg taknemmelighed over jeg stadig kan arbejde længe, gå ud eller gøre som jeg vil de dage pigerne ikke er hjemme. Netop lavet story i en stor optur over 2 nye siddepuder fra Netto, føler mig lidt mærkelig mens jeg poster fordi jeg er meget voksen og stadig ikke er kommet mig over farven “lyserød”. Elsker lyserød, på samme måde som da jeg var 6 år, dito med glimmer. Glimmer er bare fuldkommen FAN-FORRYGENDE.

Jeg har varmet en thairet og nydt jeg for en sjælden gang er helt alene hjemme, i hverfald i nogle timer til Jacob kommer. Jeg har en liste i mit hoved med 150 ting jeg burde gøre, de to punkter jeg har syltet længst tid er: rengøring og bloggen. Hertil har jeg lukket øjenene 100 % i for kategorien motion.

På instragram spørger jeg om hjælp, skal jeg blogge eller skal jeg gøre rent ? Og jeg er rent faktisk et sted hvor er tilpas beslutningssvag så jeg vælger det flertallet synes. I skrivende stund synes 86 % jeg skal blogge. Tænder straks computeren, 2 af dem der har svaret ” blogge” sender jeg en besked. Begge kvinder jeg aldrig har mødt IRL, men begge kvinder der alligevel føles som venner i dette online liv. Jeg skriver “Hvad skal jeg skrive om ?”

Den ene svaret så håret rejser sig på mine arme i begejstring:

Skriv om hvorfor vi falder i igen og igen med alle vores dårlige vaner, hvad er dit syn på det ?

Hvordan er det for dig at være alene når du altid er omgivet af mennekser ?

Er det nemt fot dig at at være på via bloggen og de sociale medier ?Og hvis ja- hvordan kan det være ? Er det fordi du er ekstrovert og får energi af det ? eller ?

Hvad drømmer du om de næste 5 år ?

Dine beauty rutiner ?

Din sårbarhed ?

Hvad er dit syn på gode og dårlige ledere ( arbejdsmæssigt) ?

Havde du en ugentlig fridag, hvad ville du så gøre med den ? Eller hvis du bare havde mere tid ?

Skriv om dig selv som forbillede ?

 

Den anden svarede så jeg skreg af grin:

Jeg synes du skal lave et overblik over dine mandlige single venner. Info som højde, børn eller ej, alder, bopæl.

Er det ikke for sjovt.

For en del år siden oprettede jeg en hemmelig gruppe på facebook ” Maise Rygaards single venner” som skulle hjælpe mit netværk med nemt at kunne lure hinanden an.

Kærlighed er et stort og altoverskyggende element i mit liv, særligt romantisk kærlighed mellem voksne. Jeg dyrker det til fingerspidserne, giver alt hvad jeg har i mig, og kræver samtidig at få høj kvalitet tilbage.  Det er alt det der med livsvisionen et´liv, jeg har berørt så ofte. Jeg lyttede i morges til den mest FAN-FORRYGENDE podcast som jeg vil anbefale til alle der interesseret sig for udvikling, mennesket, psyken, tilknytning, følelser osv. Serien på 4 afsnit hedder ” Ingen elsker Lone Frank”.

Mht til mine single mandevenner så kunne det være sjovt at se dem i ansigtet hvis jeg udgav en liste med ønsket info. Jeg vil bare sige at man skal åben sine øjne, slå håret ud og være nysgerrig. Vi har alle forskellelige ting der er vigtige for os at en fremtidig partner skal besidde. Nogengange bliver det helt andre værdier vi ender med at falde for. Som en veninde sagde ” jeg er nærmest ligeglad med hvordan han ser ud, der vigtigste for mig er at han er begavet og vi kan tale på samme niveau”, måske det ender med hun finder en stærkt begavet mand ? Måske vil hun opdage noget andet ? At  en mand der er super humoristisk kunne være lykken ?… Det er så individuelt hvad der virker, og heldigvis er mennekser langt mere end en flot krop, et klogt hoved, god humor, drive eller hvad der først tænder os.

For mig handler det virkelig meget om den følelse man giver hinanden, om tiden og luften kan stå BOM stille i ren inderlighed. For mig er intensitet bomben !!! Vil rigtig gerne skrive mere om netop dette emne kan jeg mærke.

Jeg kan kun sige at man nogengange skal kigge andre steder end man tror. Jeg havde kendt til Jacob i årevis og aldrig set på ham med de øjne jeg senere kom til. Alt kan ske hvis man er åben for mennekser.

Dem der har fulgt bloggen længe ved også jeg har haft mit mandebøvl fra jeg blev skilt og de følgende år frem. Det er et vilkår der ikke er til at kontrollere – og noget man nok skal igennem. Måske for at kunne sætte pris på det når det endelig lykkes at finde det menneske der flytter ind i hjertet, for at blive.

Aldrig opgive ! Kærlighed er alt <3

 

Jeg vil glæde mig til at besvare de andre spørgsmål i nærmeste fremtid.

 

Maise

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal vi tale lidt om Thailand ?