https://www.facebook.com/maiserygaard/Har opsagt min aftale med Bloggers Delight – Maise Rygaard
Mine mandlige single venner

Har opsagt min aftale med Bloggers Delight

Kender I det med at være plaget af dårlig samvittighed, konstant, som en lille sort sky der hænger over dit hoved hele tiden ? Stemmen fra skulderen der gentagende gange siger  “du burde nok gøre lidt mere “, ” er din inspiration helt væk ?” ” Har du slet intet på hjertet mere ?”

Da jeg for 4 år og 2 måneder siden underskrev min premium aftale med Bloggers Delight ( Danmarks største blognetværk og eksperter indenfor influencer marketing ) var jeg lige blevet skilt og have en overophobning af energi og ord jeg måtte sende ud et sted. Det sted blev cyper Space og bloggen eksplodere mildest talt og flere indlæg gik viralt-  dengang. Efter den værste skilsmisseenergi  havde lagt sig, brugte jeg de følgende år på at blogge om løst og fast og jeg ELSKEDE det vitterligt. Er vil med ord, formuleringer og historier skrevet så man kan se og mærke det.

Imellem tiden skiftede jeg job – og branche og mit primære job som event og salgskoordinator fyldte mere og mere, så blev jeg også  leder og så fik jeg for alvor travlt. Det gik ud over min kreativitet og min energi i min fritid. Jeg ville gerne blogge, men orkede det mildest talt ikke da jeg var brugt når jeg kom hjem. Samvittigheden startede med at gnave, her stod jeg med en aftale med BD og indfriede den slet ikke. Vil mene jeg ellers er typen det holder mine aftaler (langt største del af tiden.)

Jeg havde mange lange samtaler i mit hoved om hvorvidt jeg kunne blive ved med at tale om mig selv, for helt ærlig det er jo ofte det der er sket. Mig, mig. mig… på både godt og ondt. Hver gang jeg postede ( med måneder i mellem ) var læserne der stadig. Særligt når jeg var sårbar eller meget ærlig. Det var også det jeg helst ville skrive om, noget det betyder noget. Noget andre kan spejle sig i, genkende og bruge. Men hvor skulle jeg hen i det store billede ? nu jeg slet ikke have min egen niche, retning eller andet  ?… Så tit tænkte jeg at BD snart måtte kontakte mig  og sige ” halløj dame .. hvad sker der lige med din inaktivitet ” og jeg tænkte at jeg nok snart måtte være lidt på forkant for ikke at blive smidt ud.

Jeg opsagde min aftale og følte lettelse….. i  ca. 4 minutter !!

BD var super søde og ikke just indstillet på jeg bare smuttede sådan lige. Det blev til en del forslag om kaffe som jeg afviste, for jeg var jo lidt små pinlig over at være gået i stå !? I opsigelsesperioden tænkte jeg så det knagede, et sted langt inde var jeg ikke færdig, men heller ikke klar over hvad jeg skulle med min blog ?!…

Sparede med mine veninder og rigtig meget med Marianne Gammelgaard der er en erfaren ræv  i denne influencer branche. Marianne har bloggen Travel Junkie og app’en CPH Junkie.

Pludselig en nat hvor jeg igen konfliktede i mit hoved over om min fremtid så “bare var”  mit 8-16 job og hamsterhjul med børn, fik jeg den mest indtrængende følelse af der stadig bor VOLD meget inspiration inden i mig, uforløste fortællinger og samtaler med andre. Jeg har det fineste publikum som har været med i årevis, som minder utrolig meget om mig selv, dem ville jeg da for alt i verden stadig gerne inspirere. Klokken 3 om natten var der touch down på hvad jeg skal. Ideen ramte mig som et lyn og føltes SÅ utrolig rigtig.

Det første jeg gjorde da jeg vågnede var booke et “after work kaffemøde” med Bloggers for at  få talt det hele igennem. Pænt spændt på hvad de ville synes om min historie og ikke mindst min nye ide.

Forsættelse følger…

( ved godt jeg er irriterende )

Billede fra 2016 hvor jeg var på toppen ( og mørkhåret ), og dameblade kom og tog billeder i mit hjem. Det var så dengang 🙂

 

Maise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine mandlige single venner