https://www.facebook.com/maiserygaard/Buffetdunk på Korfu – Maise Rygaard
Stress og sommerferie

Buffetdunk på Korfu

Corfu din lækre sommersalat, eller Korfu med K som det jo faktisk staves på dansk….

Første del af sommerferien er slut efter en bagende varm uge i det græske med 32-34 grader hver dag. Sikke en velsignelse. Min mor synes det var for varmt, jeg tænkte tanken men nægtede simpelthen at sige det højt. Så jeg svedte pænt i stilhed mens min buffetdunk voksende sig større og større for hver dag der gik. Sad i solen sidste dag, kiggende ned af mig selv mens jeg overvejede om jeg kunne blive forvekslet med en Shar Pei.

Ærlig talt så spiste jeg de fleste vågne timer, for det er jo VANVITTIGT hvad der er af muligheder for ædelse på sådan en all inkl. tur. Ikke en’ gang var jeg sulten, og spiste alligevel … for” sådan er det jo når man er på ferie “…

Dagene fløj afsted, vi havde en genial dejlig uge og pludselig var det som føles som 4 dage, blevet til 8 …og turen gik hjem igen. Øv !

Vi var afsted med Spies ( ingen reklame, blot en anbefaling ) og boede på Marablue Beach 4stjernet resort med alt fra spa center, silence pool kun til voksne, pool aktiviteter, aftenshow, flere restauranter at spise i og nyistandsat værelser med havudsigt. Faktisk kiggede vi hele ugen over på Albanien som lå tæt på. Faktisk så tæt at alle vores mobiler var en tur forbi det albanske mobilnet og vi fik en pæn ekstra omkostning der, før vi fik slået automatisk operatør fra. Meget godt tip at kunne give videre…

Corfu var lækker, varm, skøn, dejlig og helt som en sommerferie skal være i min optik. Vi var på hotellet de fleste dage og havde kun en afstikker med båd til Corfu by samt en dag i bil hvor vi fik set smukke strande, bjerge osv.

Sådan en ferie kan bare noget helt andet end hverdagen. Den nærhed man får, når man er sammen 24 timer i døgnet og oplever nyt sammen er helt ubeskrivelig.

Jeg ønsker dig den fineste sommer.

Tak fordi du læste med <3

 

Maise

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stress og sommerferie