https://www.facebook.com/maiserygaard/Nye bryn – Microblading – Maise Rygaard
NYT hår - til alle i familien

Nye bryn – Microblading

Indeholder reklame

I min optik kan et par smukke friske velplejede bryn gør alt for indramme ansigtet og få hele udstrålingen til at stige. Selv uden mascara kan det gå med nogle flotte ens og tætte bryn. Dog er det ikke os alle, der fra naturensside er udstyret med sådan et par.

Modsætningen er vel et ferskt look, med ferske bryn eller de overplukkede bryn fra 00’erne vi alle kender.

Mange af os har uens bryn, bryn der ikke er tætte eller som mine der har færre hår i enderne end på det første stykke.

Jeg har længe taget mig mod til at kaste mig ud i denne teknik ” Microblading ” som er semi-permanent makeup, hvor behandleren med en pen (håndholdt værktøj )  tegner fine og ultratynde hårstrå ( hairstroke ). Efter at have surfet lidt rundt på nettet og kigget nøje på Define by P’s uredigerede før og efterbilleder fik jeg besluttet mig for at prøve. Pia der er ejer af Define by P, lægger stor vægt på det natulige look og det passer fint til mine bryndrømme.

Pia kiggede nøje på min bryn og sagde jeg har været heldig fra naturensside at have sy metriske og ikke overplukkede bryn. Pyha…Dog var de ” hullede” og hårene fordelte sig forskelligt på brynene som også har været årsagen til jeg har sminken dem hver evig eneste dag i årevis.

Behandlingen gik så godt. Mine veninders første spørgsmål var om det gjorde ondt ? Måske 5 minutters let smerte på begge sider, og herefter mærkede jeg ikke mere til det da jeg fik anden bedøvelsescreme på.

De næste 7 dage skal jeg passe rigtig godt på dem med pleje. Der står i mine papirer at jeg ikke må træne og fremprovokere høj sved produktion sååååå den køber jeg på stedet 😉 Om 6 uger skal jeg så til en lille Touch Up og så er jeg færdige. Resultatet forventes at holde ca. 18 måneder.

Det var en SUPER god oplevelse, Pia er professionel til fingerspidserne og tilmed så hyggelig at være omkring. Vi kender hinanden tilbage fra dengang vi begge arbejde på samme diskotek  for over 20 år siden.

Nu er det ikke kun mig der skal rende rundt med smukke bryn det næste 1,5 år, måske du også kunne trænge til en opfriskning ? I så fald kan du med rabatkoden ” Maise20″ opnå 20 % rabat på behandlingen i maj og juni måned hos Define by P. Se mere på linket her www.definebyp.dk

Normalpris før rabat:

Microblading bryn 2.500,-

Touch Up 400,-

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT hår - til alle i familien