Sabrina’s Islagkage

OHH MYY … er du vild med is ? så skal du lige se lidt nærmere på denne hjemmelavede sag.
Jeg har været så heldig at være i et selskab, et par gange hvor Sabrina har stået for desserten og hun har fået hele bordet på røven over denne dessert. Tak for deling Sabrina, det er meget værdsat.
OPSKRIFT
Bund
3 æggehvider
2 dl sukker
1 1/2 dl nøddekerner
1 tsk bagepulver
14 stk tuc kiks
Æggehvider piskes stive – pisk videre efter du kommer sukker i.. Tilsæt de hakkede nøddekerner, kiksede smuldres og bagepulver tilføres. Det vendes i massen.
Hældes i en springform iklædt bagepapir og bages i 25 min ved 175 grader.
Is
3 æggeblommer
3 spsk flormelis
1 spsk vaniljesukker
1/2 l piskefløde
Chokolade, daim eller hvad man ønsker at komme i
Æggeblommer piskes længe til de er lysegule og cremede, tilført flormelis og vanilje
Fløden piskes til skum i en anden skål og derefter tilsættes æggeblommerne ved at vende det forsigtig.
Isen stilles i fryseren og tages ud hver halve time og røres i.
Efter 3-4 gange hælder du isen over bunden (som er afkølet) sæt et tallerken over og sæt i fryseren indtil den skal bruges.
Pynt med spiseligt glimmer og bær, kun fantasien sætter grænser.
Velbekomme <3
Ingen kommentarer endnu