https://www.facebook.com/maiserygaard/Mere end genbrug – Maise Rygaard
Chokolademousse til jul og nytår- Baileys

Mere end genbrug


Kære venner

 

Først rigtig godt nytår til alle. Håber I er kommet igennem 2020 og kan se tilbage på mange gode minder,  trods det har været et ualmindeligt mærkeligt og stramt år på mange måder.

Ikke et ord om virus her på bloggen, til gengæld skal det handle om hvor  vi finder gode loppefund. Jeg ELSKER jo genbrug og synes det er verdens bedste ide at alt det der ikke længere gør os glade kan få nye hjem. Det er godt for kloden, og godt for at kontrollere vores vilde forbrugskultur og så er det godt for privatøkonomien, mm du køber alt for meget. Det kan jeg desværre godt have en tendens til, men så sælger jeg det heldigvis bare igen og så er skaden til at leve med. Oftes.

Jeg har fået en del beskeder vedr. hvor jeg finder mine ting og sager, både i fysiske butikker og online.. og det vil jeg super gerne dele med jer.

Jeg har spurgt Malene Puls om inspiration, da hun også er en virkelig god loppeekspert. Malene har en lækkert instragram profil som man kun kan godt blive i godt humør at følge med på. Tjek den ud her

Der er stor forskel på genbrugshandel og også stor forskel på priserne om du er i city eller i en forstad.

Der er ingen tvivl om jeg må fremhæve mit  mest besøgte sted: Kræmmergården i Dragør.

Når jeg har tid kommer jeg der hver uge. Her kan du leje en stand i kort tid eller langtidsleje og sælge alle dine sager. Jeg har solgt hundredevis af vare og købt hundredevis af vare. Man finder  alt fra tøj til boligsager, elektronik, malerier osv. Priserne sætter folk selv på deres vare så der kan derved ikke pruttes om priserne. Dog synes jeg folk er meget meget fair med prissætningen, sammenlignet med andre steder mere centralt i København.

Fysiske butikker:

Kræmmergården, Dragør

Tapirus, Amager

2nd Rag, Frederiksberg 

Hello good Buy, Frederiksberg

Lblamelulu, Frederiksberg

Clean Your Closet, Vesterbro

Lidkøb, Østerbro ( nummer 2 på min liste )

Prag, Nørrebro

Loppeloungen, Glostrup

Shop i loppen, Rødovre

Guld og Rod, kæde landsdækkende

Kirppu, kæde landsdækkende

Reusers, Aalborg

 

Herudover findes der et hav af sommermarkeder udendørs, jeg har været mest i Holte og på Frederiksberg.

Nu butikkerne er lukket er det jo såååå oplagt at shoppe online eller sælge online og det har jo gjort i flittig stil, følgende steder:

Den blå avis

Marketplace ( på facebook )

Trendsales

Reshopper

 

Håber I blev klogere og der giver anledning for en masse hygge.

Godt nytår

 

Maise

2 kommentarer

 • Actually no matter if someone doesn’t be aware of then its
  up to other users that they will help, so here it takes place.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nellie

  Hej Maise.

  Kirppu er landsdækkende. Der er 19 butikker fordelt på Sjælland, Jylland, Fyn og Lolland/Falster ☺️ Blot til info

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokolademousse til jul og nytår- Baileys