https://www.facebook.com/maiserygaard/Nyt år – nyt sportswear – Maise Rygaard
Mere end genbrug

Nyt år – nyt sportswear

 

Annonce Hunkemöller

Jubiii nyt træningstøj , sikke et fortræffeligt held nu hvor vi netop har sunget ” Vær velkommen, Herrens år” og hoppet lidt for tung ned fra sofaen. Min landing nytårsaften bar bræg af et år med masser af skøn mad og knapt så meget motion. Jeg har dog været stor fan af undendørstræning, når det skulle være progammet tillod, helt genialt med de hold hvor man blot betaler når ( eller hvis ) man dukker op 🙂

Jeg er jo en åbenlys sucker for koordineret tøj, også træningstøj. Et sæt som dette giver mig følelsen af female power og lys energi.

Det er janaur og Hunkemöller bugner af svedige rabatkoder netop nu.

Træningsbukser

En af flere årsager til dette sæt sidder så smoothe er træningsbukserne  har høj talje og er det der kaldes “squat proff”.

“Squat proff” betyder bukserne sidder nøjagtigt hvor de skal, når rumpetten skal op og ned i jagten for en fastere bagdel. Det er jo intet værre end bukser der i stilhed glider ned og skal rettes igen og igen under en træning. En anden særlig fordel er mobillommen, som har den helt rigtige størrelse. Ingen træning uden musik.

Træningstoppe

Træningstoppen er let og føles føles mest af alt som et ekstra tyndt lag hud. Farverne er lige mig, lidt voksent med det sorte og så alligevel med god fest i printet.

 

Tak fordi du læste med.

Maise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere end genbrug